reklama

Waga I Wzrost Bobasów

Widzę że temat zszedł na wagę tych większych bobasów... ;) No mój mężuś do szczupłych nie należy... ale niestety takie geny geny (przynjamniejtak tłumaczą swoją wagę wszyscy z jego rodziny... ja mam o tym nieco inne zdanie ::) )

reklama
To może ja powróce do tematu tych mniejszych bobasów i wagi.

Dominisia była dziś wazona i waży 5150.Czyli od porodu przybrała 2280g niezła sumka.Jak na najmłodsze dziecko kwietniowe.

Posłuchajcie kochane mamy, nasza Natalka 2 tygodnie temu wazyła 5850 g, no to teraz obstawiam jakieś 6200g, to jest dopiero ciężarek ;) I to wszystko tylko na cycku :) Chyba ma to po mamie, ja też jem i jem i wszystko spalam na miejscu, tatuś nie nadrabia z zapełnianiem lodówki ;D

Rybcia to rzeczywiście służy małej Twoje mleczko :) widać jest dobrej jakości :) Ja jestem ciekawa ile Karolinka waży, ale tez chyba sporo przybrała, szczegółów dowiemy się 3 lipca (wtedy kolejne szczepienie, oj bidulka znów będzie kłuta) Margarett Twoja córcia też nieźle waży :) też mleczko masz dobrej jakości ;)

Moj maluszek wczoraj byl wazony :) az pani doktor zlapala sie za glowe ze ten wczesniaczek tak szybko dogania rowniesnikow :)
Uwaga, Uwaga Kubus waży 6300 :) :) :) Maly Pudzianek sie z niego robi ;) karmiony jest tylko sztucznie .

No a Dominisia przecudnie rosnie :) Gratuluje Rybciu pokarmu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry