Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziekuje kochane Chłop jest jak trzeba Ręce mi drętwieją jak go nosze Od poniedziałku przyzwyczajam Kubulka bardziej do wózka niż do raczek..... bo co będzie za maiesiąc ? Padnę
A moja Karolcia to najszczuplejsza, dziś byliśmy na szczepieniu i waży tylko : 5150 gram, jak porównuje do waszych dzieci to moja chudzinka :,ale przybiera prawidłowo i nie ma się czym martwić mierzy chyba też tak jak Wiki 62 (sama ją mierzyłam) bo lekarka nam jej nie zmierzyła a ja zapomniałam o to poprosić
Także nie same Pudzianki wśród dzieci kwietniowych
Iza-najwazniejsze ze przybiera prawidlowo i jest zdrowa wiec sie nie martw.A Karolinka i tak jest super-bedzie modelka chyba skoro wysoka i szczuplutka
A ja ważyłam Małego w piątek, kończył 10 miesięców W body i suchym pampersiku równe 7 kilo A dzisiaj go mierzyłam i po mojemu ma 68 cm, ale wystrzelił w góre A był taki "kurupelek" jak się urodził.