reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

Lenka 10 lipca wazyla 6100 a przed wczoraj wazylam sie z nia i wazy 6500 czyli przez 3 tyg przybrala 400g.. wydaje mi sie, ze waga zaczyna sie stopowac nie leci juz tak szybko:-)

reklama
Byliśmy dziś u pediatry. Oto najnowsze dane: Wzrost - 63 cm., waga - 7590g.
Wydaje mi się, że to dość dużo, ale lekarz powiedział, że jest ok.
moz-screenshot.jpg
attachment.php

KASIU - ja mysle ze nie powinnas sie przejmowac za bardzo. Moj Kuba niewiele ciezszy od Martynki, bo 24.07 wazyl 5750 g, a dziewczynki z reguly sa mniejsze, iwec chyba nie jest tak zle, co. A co mowi pediatra?

Dzisiaj byliśmy na szczepieniu i odrazu małego zważyli i wymierzyli.

Waga: 6900g (mało przybrał przez 6 tygodni bo tylko 600g)
Długośc: 66 cm (6 tygodni temu też tyle było)
Obwód główki: 41 cm (6 tygodni temu było 38)
Obwód klatki piersiowej: 40 cm (ostatnio było 38 cm)

Teraz to dzieciaczki będą chyba wolniej rosnac co? I przybierac na wadze tez....
SAMI - ale ta waga i tak nie jest zła, czy mi się wydaje? Mysle ze ok :tak:

Tak sobie teraz sprawdzilam inne wymiary Kuby z mierzenia 24.07 - klatka piersiowa 40,5 cm i glowka 39 cm....czyli tez tak podobnie do reszty nie?

reklama
Do góry