reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

Wczoraj byliśmy na szczepieniu no ale hmm Kubuś nie bardzo chciał się ważyć bo się wiercił i wkońcu udało się go złapać chwilowo lezał spokojnie ale opierał nogę o ścianę i pani doktor mówi że nie wyszła nam dokładna waga no ale według tej 8800g -pani DR mówi że z 9 będzie spokojnie a nawet troszke ponad ... :-p czyli przytył tylko troszke ponad kilogram ale i tak wszyscy sa w szoku bo Bubi jest oGromniasty i mówią że wyGląda jakby miał z pół roczQ hehe

reklama
My też zważyliśmy Natę przy okazji szczepienia i wyszło 7400g, 66 cm wzrostu, a mała skończy w sobotę 4 miesiące. Myślę, że waga jest OK, choć przez ostatni miesiąc przybrała tylko 600g, a tak to zawsze było 1 kilo. Czy to normalne? Wiem, że w końcu dzieci muszą zwolnić, bo jakby tak ciągle tyły, to by straszne olbrzymy wyrosły, ale martwię się, bo Nata zawsze po 850 - 900ml jadła, a teraz od jakichś 3 tygodni tylko 700 - 750ml. Podaję jej trochę deserków, soczków..., nie wiem, czy mam się już martwić... :-(

nelinka za 5 dni skonczy 4 miesiace, wazy juz ponad 6.5 kg :rofl2:
moj biedny kregoslupek :confused2:
pysia spokojnie kochana, najlepiej nie myslec za duzo o szczegulach, jak mala usmiechnieta to najwazniejsze...

reklama
jaaaa mona to niezle, ponad 8 kg:szok:
to wy juz w wiekszych pieluszkach smigacie co
ja ostatnio wyprubowalam huggies 3, od 7 kg mimo ze mala jeszcze ma 6.5 ale jestem zadowolona bo jak pieluszka luzniejsza to jej nie obciera :tak:

Do góry