• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Waga nasza i naszych maleństw:)

reklama
No ja plasuję się gdzieś u szczytu stawki :zawstydzona/y: 7.07 przy ostatniej wizycie było 20 kg na +, od tamtej pory nie sprawdzałam, ale jakoś specjalnie się tym nie przejmuję, bo wszyscy zgodnie twierdzą, że wcale tego nie widać, oprócz brzuszka oczywiście :-D

No ja juz tez chyba mam na plusie 20. Od ostatniej wizyty (3 tygodnie temu) i tak mam na bank co mnajmniej 3 na plus. Ale teraz strasznie puchne. Musialam pierscionki posciagac (ledwo to zrobilam!), bo palce zaczely siniec. A palce jak serdelki. Zgiac ich normalnie nie moge. Do tego kostek prawie nie widac.

Ja też chyba dobije do 20 kg a wizyta dopiero 27 także nic nie wiadomo ile po drodze dojdzie :-) pocieszam sie tym, że podobnie jak u inkaa nie widać tych słodkich kg, no zobaczymy później przy zrzucaniu jak to będzie :) słyszałam gdzies że szybciej jest pozbyć sie większej ilosci przybyłych kg w ciąży niż mniejszej, ale wiem ze kazdy organizm jest inny i nie sugeruje sie tym zbytnio, ale mam malutką nadzieje ze zaliczę sie do tych mamusiek szybko zrzucających, zreszta mam silną wolę i mysle że pomoże mi to troszkę :-)

reklama
Też mam nadzieje ze szybko zrzuce te moje 20kg Moja kumpela przytyla w ciazy 25kg i zgubila to w 2 miechy:szok: Nie wiem jak ona to zrobiła chyba poprostu taki organizm ma ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry