Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cayra jesteś moją nadzieją![]()
Alaa, to mnie pocieszylas, kobieto. :/ To jak ja juz teraz mam wielkie szramy na brzuchu to co bedzie po porodzie?![]()
Liczę na jakiekolwiek efekty, nawet gdyby nie miały być spektakularne 
U mnie tydzień po porodzie = 13 kg mniej![]()
Chciałabym taki sam spadek wagi w tydzień po, bo w tej chwili u mnie 15kg na +, więc moim marzeniem jest zrzucić to w 2 tyg :-) Może się uda...Oooo, to u mnie nie zadziala, bo ja mam zamiar rodzic w prywatnej klinice a tam ponoc zarcie jak w hotelu dajaOleńko, dieta porodowo - szpitalna zadziała i u Ciebie :-)
Ech... Ja juz sie smaruje. Tocoreductor z Fharmaceris i No Scarem. Efektow jak na razie nie widze a juz jedno opakowanie tego pierwszego zurzylam i polowe drugiego...No niestety na napiętej skórze widać zdecydowanie mniej niż na "sflaczałej" i wracającej do stanu sprzed ciąży :-( Ja sama swoich rozstępów bym nie zauważyła, gdybym skóry w tym miejscu troszkę nie ścisnęła. No ale nic, właśnie dostałam moje kosmetyki z Palmer's i zaczęłam walkę o pozbycie się tych obrzydlistwLiczę na jakiekolwiek efekty, nawet gdyby nie miały być spektakularne
![]()