Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Oj Gaja teraz na L4 bez stresów z powodu szefów jedzonko bedzie smakowałona dzień dzisiejszy przez 5 tygodni ani grama, ogółem 1 kg na plus.
to masz fajnie ja jak skończe pałaszować jedną "zachciewajke" to już myślę o następnej.....przed chwilą weszłam na wagę...już wiem że jutro nie dam na nic się skusić...normalnie nie wierzę ze tak sobie pozwalam...mnie już jest więcejlilu tylko generalnie ja mam rzadko takie zachciewajki i że więcej zjem, zazwyczaj wsio na żołądku mi stoi :/ Ale wiem, że przybiorę bo to niestety niemożliwe żeby nic nie przytyćTakże z czasem będzie mnie więcej
![]()
Nie no dochodzą jeszcze wody płodowe, łożysko i sama macica jest większa-a to wszystko też swoje waży;-)Ja jestem zaskoczona swoją wagą, ale cóż we wrześniu będe poprostu małą kulką:-) Waże 57kg, no bez ciuchów to z 56.5kg, wiec przybyło mi prawie 5 kg a Jasiek waży niecałe 0.5 kg, wiec te wszystkie pozostałe kilogramy mam chyba w cyckach i w brzuchu, bo w spodnie sie mieszcze tylko nie dam rady sie dopiąć![]()