reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
My tez mamy 10 kg :-) nie wiem jak ona to robi bo cały dzien jest w ruchu - raczkuje, wstaje, siada, kuca, łazi przy łóżku i za raczki i tak ciągle w ogóle nie chce usiąsc i sie pobawić no chyba żeby poczytać bajeczkę, ale to też niedługo, więc powinna nieźle spalać a tu taki klocek ...

Woooo Ale Waga Niektorcb Bobaso,ja Wciaz Niewiem Ile Moja Wazy I To Mnie Drazni,na Pewno Rosnie,ale Nawet Nie Mam Kiedy Isc Ja Zwazyc,bo Albo W Parcy,a Przed Siwetami Czasu Nie Bylo,a Wazym Mozemy Sie Tylko W Piwerszy Piatek Kazdego Miesiaca Bezsens,co Ide Do Lekarza Na Szczepienie I Prosze Aby Ja Zwazyli To Mnie Zbywaja Wrrr........

Ale ładne wagi waszych bobasków.
Jak byliśmy u Agi to musieliśmy na wadze porównać różnicę między Alunią a Anią, bo byliśmy przekonani, że Ala waży dużo więcej a okazało się, że tak nie jest. Tylko nie pamiętam dokładnie ile to było... :-(

reklama
Do góry