reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
Mój Kacperek waży 8900 i ma około 75 cm wzrostu, na jego apetyt nie narzekam bo sporo zje ( a nie wygląda ) :
około 6.00 - 180 ml mleka
około 9.00 - kaszka na mleku 160 ml
około 12.00 - zupka taka gęściejsza z mięskiem
koło 14.00 soczek ( oczywiście jest także w ciągu całego dnia, ale o tej porze wypije go najwięcej )
koło 16.00 - 180 ml mleka
koło 18.00 - owocki w słoiczku koło 130 g. ( nie wiem czemu nie lubi surowych owoców jak mu daję to normalnie krzywi się okropnie jakbym mu dała sok z cytryny i ma odruch wymiotny zaciska buzię no szok mówię wam jabłko , banan wszystko beeeee )
koło 20.00 - 210 ml mleka

I a+t+? tak ja twoja Alunia jak skończy jeść to płacze że mało !

Hej dziewczyny mam pytanie jak się wstawia ten suwaczek ?

Agnes 78 bardzo dziękuję za adres suwaczków, ale mam problem już sobie stworzyłam mój suwaczek na Lilypie: Free Baby stuff, ale jakoś nie potrafię go przerzucić do podpisu wybieram ten adres nie zapisany w HTML tylko w Pseudol BB Code - i nic pisze mi Invalide Fail w podpisie!
I jak to mam zrobić ? Oj nie wiem czy taka ciemna jestem czy co ?

anzk a jesteś pewna , że skopiowałaś cały link (BB code) ze strony Lilypie? Na początku musi być URL i na końcu też.

Kasiunka skopiowałam cały link i wklejam go w podpisie po http://www. i nic jak również bez http://www. i też nic. A jest cały zaczyna się od URL i kończy na URL w nawiasach kwadratowych.
No nie wiem co teraz ?

to posadz na wadze . a tak to postaw na nogach a druga osoba niech mierzy:) to nie o rozwoj chodzi przeciez:) tylko o ulatwienia:)

U nas calkowicie sie zmienilo jedzenie od czasu jak pisalam.
teraz sniadanie to 210 ml kaszki.drugie sniadanie kromka (bez skorek) z szyneczka. obiadek 150 ml zupki drugie danie 150 na oko. deser zalezy od 150 do 250 kolacja kromka i przed snem 150 - 210 ml!!a i tak jest dobrze jak tyle zje.ostatnio tylko by jqadla owoce i mieso i nic wiecej...dziwne...czasem ma dni ze zje np duzy obiad ale zadko....

anzk to nie w tym miejscu wklejasz ten adres- nie wklejaj tam gdzie jest to www- tylko w miejscu gdzie jest edytuj podpis- w tym dużym oknie.

reklama
to posadz na wadze . a tak to postaw na nogach a druga osoba niech mierzy:) to nie o rozwoj chodzi przeciez:) tylko o ulatwienia:)

U nas calkowicie sie zmienilo jedzenie od czasu jak pisalam.
teraz sniadanie to 210 ml kaszki.drugie sniadanie kromka (bez skorek) z szyneczka. obiadek 150 ml zupki drugie danie 150 na oko. deser zalezy od 150 do 250 kolacja kromka i przed snem 150 - 210 ml!!a i tak jest dobrze jak tyle zje.ostatnio tylko by jqadla owoce i mieso i nic wiecej...dziwne...czasem ma dni ze zje np duzy obiad ale zadko....

Tak jak pisałam wazymy sie razem ale z mierzeniem gdy sie dało tak jak piszesz to bym to juz zrobiła:-(

Do góry