reklama
Mój Kacperek waży 8900 i ma około 75 cm wzrostu, na jego apetyt nie narzekam bo sporo zje ( a nie wygląda ) :
około 6.00 - 180 ml mleka
około 9.00 - kaszka na mleku 160 ml
około 12.00 - zupka taka gęściejsza z mięskiem
koło 14.00 soczek ( oczywiście jest także w ciągu całego dnia, ale o tej porze wypije go najwięcej )
koło 16.00 - 180 ml mleka
koło 18.00 - owocki w słoiczku koło 130 g. ( nie wiem czemu nie lubi surowych owoców jak mu daję to normalnie krzywi się okropnie jakbym mu dała sok z cytryny i ma odruch wymiotny zaciska buzię no szok mówię wam jabłko , banan wszystko beeeee )
koło 20.00 - 210 ml mleka
I a+t+? tak ja twoja Alunia jak skończy jeść to płacze że mało !
Hej dziewczyny mam pytanie jak się wstawia ten suwaczek ?
około 6.00 - 180 ml mleka
około 9.00 - kaszka na mleku 160 ml
około 12.00 - zupka taka gęściejsza z mięskiem
koło 14.00 soczek ( oczywiście jest także w ciągu całego dnia, ale o tej porze wypije go najwięcej )
koło 16.00 - 180 ml mleka
koło 18.00 - owocki w słoiczku koło 130 g. ( nie wiem czemu nie lubi surowych owoców jak mu daję to normalnie krzywi się okropnie jakbym mu dała sok z cytryny i ma odruch wymiotny zaciska buzię no szok mówię wam jabłko , banan wszystko beeeee )
koło 20.00 - 210 ml mleka
I a+t+? tak ja twoja Alunia jak skończy jeść to płacze że mało !
Hej dziewczyny mam pytanie jak się wstawia ten suwaczek ?
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
anzk tutaj masz adresy suwaczków
Graphical Event Ticker for your Signature, Message Boards, Blogs and Web Page
Lilypie : Free Baby stuff
SnugglePie.com - Tickers, Forum, Kid Names, Articles & more. - Home
DaisyPath: Free Wedding or Anniversary Announcement : Updated 31 Dec, 05.
Simply-Baby - Powered by vBulletin
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - FertilityFriend.com
Ticker Central - The ULTIMATE resource for pregnancy, birthday, TTC, wedding, anniversary, christmas and more tickers
youngnutrition.net
www.babysfirstsite.com
Baby Gaga: Stroller Reviews, Baby Tickers, Pregnancy Calendar
Web Development : Diana Tsirunova
Lilypie : Free Baby stuff
SnugglePie.com - Tickers, Forum, Kid Names, Articles & more. - Home
DaisyPath: Free Wedding or Anniversary Announcement : Updated 31 Dec, 05.
Simply-Baby - Powered by vBulletin
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - FertilityFriend.com
Ticker Central - The ULTIMATE resource for pregnancy, birthday, TTC, wedding, anniversary, christmas and more tickers
youngnutrition.net
www.babysfirstsite.com
Baby Gaga: Stroller Reviews, Baby Tickers, Pregnancy Calendar
Web Development : Diana Tsirunova
Agnes 78 bardzo dziękuję za adres suwaczków, ale mam problem już sobie stworzyłam mój suwaczek na Lilypie: Free Baby stuff, ale jakoś nie potrafię go przerzucić do podpisu wybieram ten adres nie zapisany w HTML tylko w Pseudol BB Code - i nic pisze mi Invalide Fail w podpisie!
I jak to mam zrobić ? Oj nie wiem czy taka ciemna jestem czy co ?
I jak to mam zrobić ? Oj nie wiem czy taka ciemna jestem czy co ?
Kasiunka skopiowałam cały link i wklejam go w podpisie po http://www. i nic jak również bez http://www. i też nic. A jest cały zaczyna się od URL i kończy na URL w nawiasach kwadratowych.
No nie wiem co teraz ?
No nie wiem co teraz ?
I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
To super tyle ze u nas sie tak nie da:-( Nasze dziecko nie jest tak super rozwiniete jak Twojestawiam na wadze i stoi.
mierze tak samo.stoi i juz.

to posadz na wadze . a tak to postaw na nogach a druga osoba niech mierzy
to nie o rozwoj chodzi przeciez
tylko o ulatwienia
U nas calkowicie sie zmienilo jedzenie od czasu jak pisalam.
teraz sniadanie to 210 ml kaszki.drugie sniadanie kromka (bez skorek) z szyneczka. obiadek 150 ml zupki drugie danie 150 na oko. deser zalezy od 150 do 250 kolacja kromka i przed snem 150 - 210 ml!!a i tak jest dobrze jak tyle zje.ostatnio tylko by jqadla owoce i mieso i nic wiecej...dziwne...czasem ma dni ze zje np duzy obiad ale zadko....
teraz sniadanie to 210 ml kaszki.drugie sniadanie kromka (bez skorek) z szyneczka. obiadek 150 ml zupki drugie danie 150 na oko. deser zalezy od 150 do 250 kolacja kromka i przed snem 150 - 210 ml!!a i tak jest dobrze jak tyle zje.ostatnio tylko by jqadla owoce i mieso i nic wiecej...dziwne...czasem ma dni ze zje np duzy obiad ale zadko....
reklama
I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
to posadz na wadze . a tak to postaw na nogach a druga osoba niech mierzyto nie o rozwoj chodzi przeciez
tylko o ulatwienia
Tak jak pisałam wazymy sie razem ale z mierzeniem gdy sie dało tak jak piszesz to bym to juz zrobiła:-(