reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga naszych bobasków ;)

byłam na szczepieniu i ważeniu... urosła moja córcia do 65cm, ale waży tylko 6800, czyli przez 6 tygodni przybrała tylko 100gr :sick:
niedobrze, niedobrze - muszę ją zacząć dokarmiać, kaszkę na noc i zupki... a ja się wcale nie oszczędzam, jem zdrowo aby mieć mleko, i co? do kitu :sick:

mam takie pytanie - czy te kaszki można robić takie rzadsze, żeby przez butelkę przelazły? czy trzeba tak jak na opakowaniu napisane? jakie w ogóle kaszki dajecie?

reklama
JA ROWNIEZ PODAJE Z BOBOVITA KASZKI MLECZNO RYZOWE I TAK JAK hEKSA NA 150ML 2,3 LYSKI STOLOWE
JAK ZACZNIEJ PODAWAC TO WAGA NA PEWNO SKOCZY JA WIDZE PO MNOJEJ NABRALA CIALKA:tak:

ja daje te kaszki które sie robi na mleku. nie te co juz mają mleko.
I jak dla mojej 3 łyzki to juz geste ja raczej 2 płaskie utrzymuje.i ciezko przez smoczek szło po przygotowaniu mieszanki zostawiam na jakies 2 min bo wtedy gestnieje.

mam nadzieję, że zadziała i córcia troszkę przybierze... naprawdę się dzisiaj zmartwiłam, że tak mało przytyła :sick:

Moj wcina 150 ml kaszy ryzowej z bananami narazie przez smok trojprzepływowy i to karmienie najbardziej lubie bo zajmuje ok 10 min! hehe

reklama
Do góry