reklama
ivka76
Fanka BB :)
My dziś byliśmy się ważyc - równe 8000g - oczywiście dalej tylko "diduś", bo wszystko inne jest beee. Ale lek. kazała zrobic morfologię
Emcia
Marcowa Mama '06
Jeju jakie duze wasze bobasy! Ella wazy 7200g i myslalam ze to ok a teraz widze ze to kruszynka w porownaniu z waszymi!:-( No i teraz sie martwie!
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Emcia Kuba w dzień skończenia pół roczku ważył 7000 i było ok poprostu jak się urodził to ważył 2800
Emcia
Marcowa Mama '06
No to dobrze bo juz sie martwilam! Ella wazyla 3370g jak sie urodzila to znaczy ze wage juz dawno podwoila! :-) Jutro ide ja znowu zwazyc! Ciekawe jak bedzie bo przez ostatnie dwa tygodnie nic nie przybrala a tydzien wczesniej nawet stracila, wiec sie martwilam! mam nadzieje ze zaczela przybierac! Ale tu lekarze sa dziwni i nie bardzo pomocni!
Jak poszlam z nia i pytalam czemu traci na wadze to sie pytal po co ja ja tak czesto waze??

juana
Fanka BB :)
W poniedziałek na szczepieniu Misiek był zważony i ma ok. 9400 g, piszę ok. bo tak sie wiercił, że pani doktor nie mogła go dokładnie zważyć... myślałam, że będzie więcej, ale on już nie przybiera tak dużo, jak wcześniej, to zreszta normalne, nie ma się co martwić Emcia!!!
O rany dziewczyny to ja też mam malutkie dziecko 

Ja byłam na ważeniu 18 września i okazuje się, że Miłek waży tylko 7620 (jego waga urodzeniowa 3900), mierzy ok. 70 cm. Zaczynam się tym trochę niepokoić, bo coś kiepsko przybiera na wadze. Dla porównania 26 lipca ważył 6900. Teraz jest lekko poziębiony i wymadza z jedzeniem a ja już mam niedobory piersiowego mleczka. Od ok. tyg wprowadziłam Bebiko Omneo i mam nadzieję, że teraz Miłoszek zacznie ładniej przybierać na wadze.

Ja byłam na ważeniu 18 września i okazuje się, że Miłek waży tylko 7620 (jego waga urodzeniowa 3900), mierzy ok. 70 cm. Zaczynam się tym trochę niepokoić, bo coś kiepsko przybiera na wadze. Dla porównania 26 lipca ważył 6900. Teraz jest lekko poziębiony i wymadza z jedzeniem a ja już mam niedobory piersiowego mleczka. Od ok. tyg wprowadziłam Bebiko Omneo i mam nadzieję, że teraz Miłoszek zacznie ładniej przybierać na wadze.

reklama
K
kasiula matula
Gość
inka nie martw sie nic zacznie przybierac i to tak ze ręce beda cie bolały