reklama

Waga sprzed i po ciazy

w sobotę byłam na 50tce moje szwagra, była rodzina moja i jego, była też dziewczyna w 15tyg ciąży i miała już brzuszek, wdawałam się w rozmowy na temat ciąży bo w koncu sama jestem!! i nagle pada pytanie:
Darka a ty tez jestes w ciązy?????????????????
myślałam że padne, płaska jestem a dupa szeroka biust jak z poznania do warszawy...

reklama
Róznie z tym bywa ja przy pierwszym dziecku o takim czasie nie miałam jeszcze brzucha, pamiętam bo kończyl mi sie 4 miesiąc jak miałam komunie chrzesnicy , kupiłam normalnie żakiecik rozmiaru 36, i spódniczke 38 do troszke sie zrobiłam szersza, a teraz brzuch widac tak ze nie da sie ukryc ciąży:), przytyłam też teraz od samego poczatku, strasznie mnie muliło i tak jak kolezanka niżej czesto jadłam bo wtedy czułam sie dobrze i sa tego rezultaty:zawstydzona/y:

Ja spodnie założę stare, ale z zapięciem już ciężko. Na stojąco jeszcze jeszcze, ale żeby usiąść w zapiętych nie ma mowy. Mi na szczęście brzusio rośnie i piersi reszta stoi jak na razie.Tak raz na miesiąc nowy stanik :).

no BAJOREKAGA dokładnie musiałam wcinać bo lepiej sie czułam po jedzeniu, jak poźniej nie zrzuce tego to sie wnerwie...:-)

i na twarzy tez teraz grubaska jestem:-(

no ale przeżyje, bo dzidziuś ważny:happy:

tzn. nie wiem czy przeżyje - zazdroszcze tym co im tylko piłeczki widać a tak to laseczkami pozostały...:tak:

a ja jeszcze nie wiem ile na plusie:) ale juz napewno cos bedzoe bo 6 tygodni temu jeszcze nie mialam tej wagi co w 5 tygodniu:) do tylu mialam 600 dag.....no ale chyba dobroc sie skonczyla......brzuszek mi rosnie ale w ciuchy swoje wchodze jak na razie bez problemu:)

Dziewczyny nie martwcie się kilogramami. Zaczniecie się odchudzać po ciąży. Teraz korzystajcie z tego :-) Ja obecnie jestem w 18 tc i +2 kg. W spodnie swoje wchodze, ale się ledwo dopinam. Biuścik nieco większy, bo kupiłam miseczke D i okazała się za duża (przed ciążą miseczka C).

reklama
Ja jestem w 19 tygodniu i od początku ciązy przybylo mi 5 kg choc wcale się nie opycham i ogolnie mamy raczej zdrowe nawyki zywieniowe.W dodatku ja osobiscie wcale nie czuje sie na te 5 kg wiecej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry