reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
heh ja sie staram wazyc raz w tyg i jak dzisiaj stanelam na wage to juz mam 14kg na plus a tydzien temu bylo 12:eek: jak tak dalej pojdzie to bedzie ciezko zrzucic po porodzie

ja mam około 5kg na plusie bo ciągle chudne i mało przybieram,ale podobno nie jest źle,wiekszość maleństwo ze mnie ciągnie dlatego tak ogólnie źle sie czuje

Azorek spokojnie ja wagowo podobnie do ciebie, a zrzuceniem się nie martwię.
Mam nadzieję, że będę mogła karmić piersią więc się zrzuci do tego siłownia i będzie dobrze.

Damy radę, będziemy się wspierać przy zrzucaniu :).

Ja jem ,jem i przestac nie mogę fakt ,że dużo w tym warzyw i owoców ,ale i tak fatalnie sie czuje pewnie przez tą pogodę ,bo jak tylko słoneczko wychodzi to od razu lepiej mi.A o wadze nie wspomne twardo trzymam się niekupowania baterii do wagi.Jestem przygotowana na wtorkowy zawał u lekarza:-(

Aniu no to jeszcze masz mało :)
Cała twoja waga w całej ciąży to będzie tyle co ja mam teraz, więc głowa do góry. Ja jeszcze będę tyła 2 mc i jak nic będzie 20 :).

A zawsze się zastanawiałam jak można dopuścić do takiej wagi w ciąży, a teraz już wiem, że nie ma się zbytnio na to wpływu. Po prostu organizm odkłada sobie to co potrzebuje i tyle, a głodzić przecież nikt się nie będzie. Czy jem słodycze czy nie i tak tyje tak samo :)))))))).

a ja mam 15kg na plus. Ale na szczęście przyrost zatrzymał się kilk atyg temu i od 3 tyg przybyło tylko 800g. mam nadzieję, że po prostu ile miałam przytyć, to przytyłm i teraz już nie będę tak bardzo przybierać na wadze:sorry::sorry: zobaczymy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry