Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja od ostatniej wizyty (czyli 2 tyg) przytyłam 1 kgW sumie mam 11 kg na +
Sporo...:-(
(no...bez wysilku,chyba przesadzilam hihi) ale reszta?Jestem ciekawa...czy uda mi sie zgubic,czy jednak mi zostanie(bo zabraknie silnej woli by sie odchudzac;-))czy moze bede szczuplejsza jak przed ciaza,bo i tak bywa...
A ja od ostatniej wizyty (czyli 2 tyg) przytyłam 1 kgW sumie mam 11 kg na +
Sporo...:-(

Ja mam prawie tak samo;-) w piatek mialam wizyte i 12 kg na +, w ciagu dwoch tygodni przytylam tez 1 kg. Boje sie czy zgubie te ...mysle 15-16 kg(bo pewnie do tylu dojde) Czesc na pewno i to bez wiekszego wysilku-wystarczy urodzic(no...bez wysilku,chyba przesadzilam hihi) ale reszta?Jestem ciekawa...czy uda mi sie zgubic,czy jednak mi zostanie(bo zabraknie silnej woli by sie odchudzac;-))czy moze bede szczuplejsza jak przed ciaza,bo i tak bywa...
![]()
Mi kolezanki mowia,ze to wlasnie pod koniec ciazy najbardziej sie tyje...Ale to chyba nie tyje a puchnie ewentualnie,wiec biorac pod uwage,ze spuchne bo to taka pora a nie inna to pewnie bedzie 15 wiecej
Mialam duza nadzieje nie przekroczyc 15 kg a z tego co piszesz to chyba mi sie uda :-) Chociaz brzuch mam coraz wiekszy,wejde na 3 pietro to zadyszka taka jakbym weszla na conajmniej 8
Zreszta...znacie to pewnie tez.KasiaC naprawde myslisz,ze tylko 1 kg? Hmm...Mi kolezanki mowia,ze to wlasnie pod koniec ciazy najbardziej sie tyje...Ale to chyba nie tyje a puchnie ewentualnie,wiec biorac pod uwage,ze spuchne bo to taka pora a nie inna to pewnie bedzie 15 wiecej
Mialam duza nadzieje nie przekroczyc 15 kg a z tego co piszesz to chyba mi sie uda :-) Chociaz brzuch mam coraz wiekszy,wejde na 3 pietro to zadyszka taka jakbym weszla na conajmniej 8
Zreszta...znacie to pewnie tez.