reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
Ja mam 170 i w wadze 58 wyglądam bardzo dobrze :-). To fakt wszystko zależy od budowy człowieka. Na razie na dziś mam 63 :-) więc 5 do zrzutu :-). Trzymajcie kciukasy

witajcie Kochane i dziekuję wszystkim za miłe komentarze!
za Was tez trzymam kciuki bo nie ma to jak zadowolenie z własnego wyglądu!

ja tez jestem z tych co ma budowe olbrzymią, przy wzroscie 172cm wazę 72kg, w talii mam 74 w biodrach 100cm
ćwiczenia mi bardzo pomagają, jezdzie 2 razy w tygodniu 40mi na rowerze jak tylko mąż wraca z pracy ja juz jestem gotowa, w inne dni cwicze na orbitreku po 25min i 20min wzmacniających cwiczen.
wspomagam się suplementami diety oraz ostatnio poddałam się elektrostymulacji w salonie kosmetycznym i powiem ze tkanka tłuszczowa pięknie zamieniła się w mięsnie, ale bym musiała poddać się jeszcze 1 serii by być zadowolona ale kasy juz na to brak.

wspomagam się suplementami diety oraz ostatnio poddałam się elektrostymulacji w salonie kosmetycznym i powiem ze tkanka tłuszczowa pięknie zamieniła się w mięsnie, ale bym musiała poddać się jeszcze 1 serii by być zadowolona ale kasy juz na to brak.

U mnie i kasy i czasu, bo mąż dużo pracuje, więc przy jego pracy o mojej systematyczności nie ma mowy...

a co robisz, że kg lecą w dół? dieta, ćwiczenia?
chyba, że pisałaś a ja coś pominęłam :sorry:

robię 100 brzuszków dziennie i dużo spaceruje :-)
na inne przyjemności brak czasu na razie
co do jedzenia to ja mam dziewnie nawet po zjedzeniu McDonald'a też chudnę
. Ostatnio kg stoją, ale widzę po ciuchach, ze dalej chudnę.

robię 100 brzuszków dziennie i dużo spaceruje :-)
na inne przyjemności brak czasu na razie
co do jedzenia to ja mam dziewnie nawet po zjedzeniu McDonald'a też chudnę
. Ostatnio kg stoją, ale widzę po ciuchach, ze dalej chudnę.
podziwiam za te 100 brzuszkow ja zrobie 10 i ledwo zyje hehehe

Kasiu 100 to malutko czasami i 200 robię, ale boje się o te cięcie nie chce sobie krzywdy zrobić ...Zrosty i tak dalej
Chyba musze do lekarza by mnie pzrekonał, ze juz mogę na całość :-)

Kasiu jakbys zaczęła robić to byś zobaczyła, ze dasz rade

ja robię 200 brzuszków 5 razy w tygodniu, ale coś chyba niedokładnie, bo nie czuję, żeby mnie brzuch "piekł"-to chyba zakwasy ;-)
spaceruje też dużo, bo conajmniej 2h dziennie
zobaczymy, może teraz wiosną coś więcej zleci z wagi :-)

reklama
Kasiu 100 to malutko czasami i 200 robię, ale boje się o te cięcie nie chce sobie krzywdy zrobić ...Zrosty i tak dalej
Chyba musze do lekarza by mnie pzrekonał, ze juz mogę na całość :-)

Kasiu jakbys zaczęła robić to byś zobaczyła, ze dasz rade

ja robię 200 brzuszków 5 razy w tygodniu, ale coś chyba niedokładnie, bo nie czuję, żeby mnie brzuch "piekł"-to chyba zakwasy ;-)
spaceruje też dużo, bo conajmniej 2h dziennie
zobaczymy, może teraz wiosną coś więcej zleci z wagi :-)

200:szok::szok::szok::szok:

Do góry