• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wakacje z dzieckiem :)

reklama
My planujemy w pod koniec maja skoczyć do Grecji o ile będzie kasa oczywiście.
Polska odpada - w zeszłym roku wydaliśmy kupe kasy na Mazurach i to były najgorsze wakacje ever, przez tydzień lało+grad, zimno, wilgoć i tylko w domu siedzieliśmy, także dziękuję bardzo - nigdy więcej!!!

ja marzyłam o zagranicznym wypadzie w tym roku, no ale w ciąży nie pojedziemy, zarezerwowałam już Jastarnię na początek czerwca, w lipcu/sierpniu będę już wielorybem, dlatego czerwiec, teraz modlę się o pogodę... i o zdrowie oczywiście!

My na obecną chwilę nic nie wiemy, ale pewnie gdzieś pojedziemy. Tyle, że u Nas nie trzeba nic rezerwować wcześniej :-P jedna rodzina nad morzem, druga na Mazurach, a mama we Włoszech :-) także na pewno coś wymyślimy. Ale strasznie marzą mi się Włochy...

reklama
silva daj znać jak będziesz w Jastarni :) Odwiedzimy Was z Hanią :) o ile jeszcze będziemy w Polsce :-)
Asinka, pozazdrościć, ja niby mieszkam nad morzem, ale na plaży byłam chyba jeszcze przed ślubem, jak się tu mieszka, to wcale się nie chce pchać w ten dziki tłum :) wolę wakacje we własnym ogródku. A tak ogólnie, to tutaj w sezonie tylko gofry, lody i pamiątki, żadnych innych atrakcji :) no, może fokarium w Helu :)

My wakacje w domu, może uda się do Wrocławia do rodziców skoczyć. Na nic lepszego nas nie stać na razie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry