Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i przy składaniu wniosku o paszport muszą być obecni oboje rodzice z dokumentami i aktem urodzenia malucha. Do odbioru może być już 1 rodzic. 

Jaja jak berety u nas żaden fotograf się nie podjął zrobienia zdjęcia i musieliśmy sami "walczyć" żeby oczy patrzyły prosto głowa też, dobra kolorystyka, nie za duże nie za małe no masakra jakaśhehe...ale jaja z tymi fotkami muszą być![]()
hehe...ale jaja z tymi fotkami muszą być
ironia my też zawsze z przygodami latamy, najgorszy nasz lot w burzy od Łodzi do W-wy z Kanarów właśnie, dziury próżnowie, samolot niekontrolowanie spadał tak szybko, że aż dupę od siedzenia odrywało, rzucało nim jak piórkiem na wietrze, schowki na bagaż podręczny się otwierały, bagaże i kapelusze latały po całym samolocie, a na koniec taki zakręt wziął przed lądowaniem, że leżałam na oknie...nikomu nie życzę
My w tym roku chyba darujemy sobie zagranicę, jakoś logistycznie mnie to przeraża, z drugiej strony wstrzelić się w pogodę nad Bałtykiem to prawie jak w lotto wygrać...
o cholerka, nieźle...
Mnie logistycznie też bo będę głównym tragarzem i koordynatorem, no ale jakoś tam będzie, jak rzekła moja koleżanka - mogę wziąć 2 pary majtek i co wieczór prać jedne. Grunt to się odpowiednio przygotować i wyjdzie.