Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szczególnie lubią słyszeć, że ich żona/dziewczyna/partnerka ma ochotę na sąsiada/kolegę/tajemniczego nieznajomego![]()
Szczególnie lubią słyszeć, że ich żona/dziewczyna/partnerka ma ochotę na sąsiada/kolegę/tajemniczego nieznajomego![]()
Ja jestem zwolenniczką walki do samego końca ale tylko w przypadku kiedy naprawdę mi zależy ponieważ jeśli tak nie jest to zupełnie nie ma sensu..
Od pewnego czasu coraz częściej łapie się na myślach, których zdecydowanie nie powinnam miewać. Kocham swojego męża i mimo tego, że wiele razem przeszliśmy i napewno wciąż mnie fascynuje coraz częściej chce uciec od codzienności i zakosztować pasji romansu. W wakacje podczas pobytu z moją przyjaciółką nad morzem miałam okazję go zakosztować. Nic z tego nie wyszło, ponieważ moralność i zasady jakim jestem wierna nie pozwoliły na zrobienie czegoś czego potem bym żałowała. Przerażają mnie jednak myśli jakie wtedy miałam. Facet był nieziemsko przystojny i patrzył na mnie w tak niesamowity sposób, że ledwo się oparłam. Nie chce tego kocham męża ale czuje się z powodu tejże potrzeby bardzo źle. Miewacie czasem takie chwile ? Jak sobie z tym radzcie ?:-(
kbetina dokładnie,ja ie mam juz o co walczyc,on twierdzi ze mnie kocha ale jego zachowanie wykazuje cos innego,ja go nie kocham i zwyczajnie nie chce z nim byc bo ilez mozna walczyc,rozmawiac prosic i nic nie pomaga a 2dniowa zmiana mnie nie zadowala