Kawoszka81
Fanka BB :)
He he pamiętam jam my wszystkie czekałyśmy która pierwsza.Najgorsze jest to czekanie hmmm kiedy mnie weźmieja to ciagle szukałam objawów haha
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny mija Klauduś śpi już 4 godzinę a ja kimnęłam się z nią na 3. Jak nie śpi to nie śpi ale jak zaśnie to na kilka godzin. Tylko to się trafia raz na ruski miesiąc.
.jestem zmęczona,na nic nie mam czasu.nie mogę patrzeć do lusterka.w ciąży dużo przytyłam.teraz mam rozciągnięty brzuch,grube uda i tyłek jak szafe
.miałam duży problem z kupnem sukienki na chrzest.w dodatku mąż po pracy wpada do domu i zaraz musi wyjść coś załatwić.dziś już na 7 był umówiony z mechanikiem
.muszę chyba wymyślić jakiś system pracy bo nie dam rady. A tu jeszcze szkoła się zacznie i trzeba będzie pomagać córce w nauce.jakaś masakra.no i te ćwiczenia trzeba gdzieś wcisnąć w grafik bo nie mogę na siebie patrzeć.nie mam w co się ubrać ale się uparłam że nic nie kupię bo schudnę.mąż nic nie mówi na ten temat i chce się ze mną kochać.jest super ale podczas seksu nie czuję się swobodnie przez to jak odbieram swoje ciało. Muszę coś z tym zrobić