Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spoko nie ma sprawy. [emoji4]PatiEmma - powodzenia na rehabilitacji. My też mamy dzisiaj. A w przyszłym tygodniu zaczynamy na NFZ.
Kasieks- a jak samopoczucie na diecie?
Veronika - a dlaczego chcesz zapisać do fizjoterapeuty Leona ?
Emol - super, że wyjazd się udał.
Kawoszka - dołączyłam do dziewczyn jakiś czas temu. Mam nadzieję, że nie będę przeszkadzać. Urodziłam synka w połowie lipca.
Dziewczyny przeczytałam wszystko. U nas nie ma ząbków, a synek bardzo lubi jeść jedzenie w całości. Dostaje miękkie warzywa do rączki. Zdarza się też, że zjada surowe jabłko itp. Zresztą on chce jeść wszystko co ja. My mamy puzzle. Tak jak pisała Emol, gdy dziecko zaczyna raczkowac są juz mało potrzebne syn rozchodzi się, gdzie tylko chce.
A u nas... Oparzylam się w rękę i to bardzo mocno. Na szczęście już lepiej. Tymek jeszcze nie siedzi chociaż próbuje. Ostatnio tylko marudzi. Dzisiaj wstał o 4:20. Zaczal w nocy wstawać w łóżku, raczkuje przez sen. Podobnie jak Dominik. Kasieks nadal mały tak się rusza w nocy? Powoli planujemy urlop w czerwcu.
Jego to tak na zęby bierze. Musisz to przetrzymać. A potem będą kolejne i tak przez dwa lata [emoji4]Artur już noc miał niespokojna. Od 2 zaczął tak głośno się rzucać po łóżku i jeczal przez sen ze nie spałam. Od 4 już niebspal alee plakal i krzyczał. Masakra. Odalismy paracetamol, maść na zęby. Spaliśmy może 30 min bo o 6.30 pobudka i znowu jeczenie. Już mam podniesione ciśnienie bo nie lubię tak mało spać w nocy, a jeszcze dzień zapowiada się koszmarnie.
![]()
![]()
3 wizyta (prenatalne) 29.03.18