reklama

Wakacyjne mamy 2017

Super, że macie takie możliwości z tym wynajmowaniem. To zawsze są dodatkowe pieniądze. Veronika nawet jak będziecie robić duzy remont to z perspektywy czasu pieniądze się zwrócą.
My mamy swoje mieszkanie 54m. Jednak myślimy coraz poważniej o domku. Pewnie, gdy wrócę do pracy będziemy myśleć o kredycie.

Dziewczyny aż mi głupio pisać. Wczoraj zawiodło nam zabezpieczenie więc jest szansa, że będę w ciąży. No zobaczymy. W styczniu jeszcze nie miałam owolucji więc może jeszcze jej nie ma. Ogólnie nie martwilabym się gdybym zaszła w ciążę. Mam stała pracę więc poszłabym od razu na zwolnienie po macierzyńskim. Potem kolejny macierzyński. W mieszkaniu byłoby ciasno, ale tak jak mówię myślimy o domku. No zobaczymy. Oboje z mężem czekamy co przyniesie nam wczorajsza noc.

reklama
Ja już wróciłam. Szymon wymęczony bo jechał na rowerze. Powyciagalam kubły 6 wielkich ciężkich i pozamiatałam podwórko. Zaczyna się porządnie chmurzyć. Zapowiadali na dziś późne po południe i wieczór burze i coś się chyba skołuje bo wiało a teraz cisza. Hahah jak przed burzą. Muszę parę kartofli ugotwać dla męża bo mam trochę gulaszu od wczoraj. Leon pije mleko i pewnie zaśnie. Poranna_burza ja do tej pory owulacji nie miałam i mogliśmy za każdym razem szaleć :D ciekawe jak to będzie teraz ;)

Byłam u dietetyka ooo szok ostatni raz na początku lutego czyli byłam u niego jakieś 8 tygodni temu. Dietę przez ten czas olałam a to zimno a to mała z zębami. Nie objadałam się ale i nie stosowaĺam od nieho diety. A tu urządzenie do pomiaru tłuszczu pokazało spadek 2%. On sam był zdziwiony. Ale powiedział że spoko. Następna wizyta 11 maja. Męża też zapisałam. Ja z nadwagą on z niedowagą.

Mamy kwaterę na weekend majowy. Do Białki Tatrzańskiej pojedziemy w niedzielę pod koniec kwietnia to musimy w okolicach coś poszukać. Od 2 maja jesteś w Krakowie. Na nocleg wynajmiemy mieszkanie.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Poranna burza to koniecznie nas informuj o rozwoju sytuacji;)
Mała coś ostatnio jakoś słabo śpi,przewraca się w nocy marudzi poplakuje nie wiem co jej jest kurcze czy to te zęby czy coś więcej bo i bąki są, a ja z niewyspania padam na twarz powoli

reklama
Artur wczoraj padł o 19 i śpi. O 20.30 go ubudzilam, umylam, butlę dałam, zęby umylam i poszedł ślad dalej. I tak myślałam czy wstanie o 3? Ale nie. Spał nawet spokojnie i do 6.10 więc nawet się wyspalam. Lewavgorna 1 to jest już dziurka w dziasle więc zaraz powinna wyjść. Ale ciągle czekamy.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry