reklama

Wasi partnerzy/ mężowie

reklama
mój mąż postanowił mi zrobić prezent niespodziankę i kupił mi nowego laptopa :-D:-D:-D miałam kilka dni temu chandrę i postanowił mi poprawić humor :-D:-D:-D

Ale Ci fajnie... Mój mąż zapomina o moich urodzinach, imieninach, Walentynkach, rocznicach i innych tego typu okazjach. Nie mówię już o prezentach ot tak. Masz skarb, nie męża :-p:tak:

dobrze że mój o niczym nie zapomina :-D
na walentynlki się postarał nie powiem baaardzo;-)
oprócz róż i czdekoladek dosałam komplet (ańcuszek i kolczyki) złoty z diamentami:-D:-)

ja mam niedługo urodziny i powiedziałam dzisiaj mojemu M, że największy prezent mi zrobi jak jeden weekend zajmie się sam małą (podkreśliłam że on a nie jego mama). Zapytał się tylko czy cały weekend :)) powiedziałam że ja tylko karmie przez 2 dni :) zobaczymy :)) tylko jeszcze nie powiedział który to weekend będzie :)

Odswiezam.

My z A nie rozmawiamy ze soba trzeci dzien. Do tego A juz druga noc spi na podlodze w innym pokoju.
No kurcze, po prostu nie mozemy sie ogolnie dogadac. Mi sie nawet nie chce z nim godzic...nie czuje potrzeby. Mam wrazenie ze wszystko co bylo pomiedzy nami juz zgaslo dawno, zostalo przyzwyczajenie, ktore juz tez znika. No chyba sie juz nie kochamy po prostu. Ech.

Dziunka ale jak to? przeciez Was poznałam i nie wygladaliscie jakby cos miedzy Wami zgasło. A jezeli tak czujesz to pora ozywić ten płomień. Podstawa to czas tylko dla Was ? macie taki czas? Moze romantyczny wieczor, kolacja itp? a moze zwykła rozmowa?

dziunka to straszne co piszesz , może masz tylko takie odczucie teraz , spróbujcie coś zrobić tylko we dwoje tak jak pisze martolinka , ja mojego nie widziałam od poniedziałku i normalnie wariuje tak mi tęskno

reklama
Odswiezam.

My z A nie rozmawiamy ze soba trzeci dzien. Do tego A juz druga noc spi na podlodze w innym pokoju.
No kurcze, po prostu nie mozemy sie ogolnie dogadac. Mi sie nawet nie chce z nim godzic...nie czuje potrzeby. Mam wrazenie ze wszystko co bylo pomiedzy nami juz zgaslo dawno, zostalo przyzwyczajenie, ktore juz tez znika. No chyba sie juz nie kochamy po prostu. Ech.

Dziunka mam nadzieje ze to tylko wrazenie ogolnego zmeczenia materialu - z calego serca zycze Wam odnalezienia radosci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry