• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek beflerski - nie tylko dla belfrów;)

catherinka bardzo się z tego powodu cieszę, bo po pierwsze bardzo lubię swoje studia a po drugie, niestety w dzisiejszych czasach trzeba mieć mgr przed nazwiskiem, aby móc wogóle marzyć o jakiejś interesującej i dobrze płatnej pracy

reklama
A im się wydawało, że uczniowie napiszą prawdę w tych ankietach!

chyba źle się wyraziłam. Uczniowie bardzo prawdziwie wypowiedzieli sie na temat funkcjonowania szkoły, natomiast my, nauczycieli zamiast wypełniać samodzielnie indywidualnie kartki z pytaniami, dyskutowaliśmy (to była prosba p. wizytator) i wybieraliśmy wspólną odpowiedź (często głosowaliśmy)

no i po cholerę te cyrki? i tak się nic nie zmieni...
u mojej znajomej w szkole wszelkie wybryki uczniów, np. upicie sie na szkolnej dyskotece niemalże do nieprzytomności, dalej zamiata sie pod dywan...

ja dzisiaj ostatni dzień w pracy i potem dopiero...2 stycznia:-) Ależ się cieszę. Belfrem nie jestem ale trochę urlopu mi zostało więc będę się leniła razem z Wami:tak:

No i jak jasełka się udały, azik? Znam ten ból, bo ja też zawsze przygotowuję programy artystyczne, tyle, że ty masz dużo trudniej...

No to się pochwalę - jestem już mianowana :) Egzamin poszedł jak z płatka, komisja mi pocukrowała, ufff, no to jeden problem z głowy.

Gratuluję Pytia - ja wieczny stażysta :)

w styczniu mam hospitację...

jasełka padły, nie z winy chłopcó w sumie - znaczy się nie specjalnie, ale trema ich zjadła :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry