• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek beflerski - nie tylko dla belfrów;)

reklama
w środę dyrekcja przyszła powiedzieć, że nie przyjdzie...

była dziś. Ja chyba ogólnie jakoś nie za bardzo sie tym przejęłam. Klasa CAŁA zgłosiła nieprzygotowanie :szok::szok::szok: więc obiecałam im kartkówkę w poniedziałek z tego co bylo do nauczenia na dziś...

a sama lekcja, w porządku. Nic nadzwyczajnego, tylko cisza jakaś większa :)

w przyszłym tygodniu ide ją omówić :-)

ciszę czy lekcję?

:-D:-D:-D:-D

lekcję...

byłam omówić. Wiecie, coś ciekawego zawsze się znajdzie, żeby się przyczepić, ale ogólnie lekcja bardzo się podobała... Zaczynam na nowo wierzyć w siebie :tak: szczególnie, że wczoraj jednemu mało co a nie odwinęłabym... w ostatnim momencie ręka mi się zatrzymała... :szok:

koga, jakby co, to dam Ci kochana zarobić na mojej obronie :-):-)

Wczoraj mieliśmy RP. Była pani wizytator z policjantem. Wypełnialiśmy ankietę. Tzn jeśli można to nazwać wypełnianiem... PAni wypełniała, a my "dyskutowaliśmy" nad ankietą pod czujnym uchem dyrekcji... Wyszło, że ucze prawie w elitarnej szkole,gdzie wszyscy wszystkich szanują, nie palą i nie używają alkoholu... *oczywiście chodzi mi o uczniów...*
Więc ŻYĆ NIE UMIERAĆ!!! PARANOJA

przyznali mi indywidualny tok studiów, więc pojawiło się jakieś światełko w tunelu,że może uda mi się skończyć studia, tylko nie wiem jakim cudem uda mi się nadrobić wszystkie zaległości, bo zmęczenie i brak snu dają w kość

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry