klaudia011
Fanka BB :)
my w końcu dzisiaj nocka przespana... Filip jadł co 3-3,5h....tego mi trzeba było...a już się martwiłam że ma mojego mleka po prostu mało!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny ja mam dzisiaj dola ....Normalnie mam wrazenie, ze mnie moje dziecko nie kocha. Wiem jak to brzmi, ale tak czuje :-(
...!!!!. może jest tego jakaś inna przyczyna... np. jest mu za ciepło przy Tobie
?<może za ciepło ubrany> .... mój mały tak miał, nie mogłam nic zrobic, nawet karmienie trwało ekstremalnie krótko,bo beczał ja kszalony a jak odkładałam to spokój i się uśmiechał

... to go lżej zaczęłam ubierac i już dobrze jest...

<przynajmniej do wieku dojrzewania>

Mam wrazenie,ze moje dziecko uwaza, ze moje piersi sa TYLKO od mleka. Nie zasypia mi przy karmieniu, jak sie drze, to go nie uspokajają. Np. jak jest zmeczony, a jeszcze musi zjesc, to pociagnie troche tak, zeby zmniejszyc glod, a potem jest ryk, ze chce spac. Jak go odkladam, to dopiero sie uspokaja.
Jak slysze o dzieciach zasypiajacych przy cycku i przytulajacych sie do niego, to mi sie chce plakac.
Normalnie mam wrazenie, ze mnie moje dziecko nie kocha.
jesteśdla niego najpiękniejsza i najmądrzejsza<przynajmniej do wieku dojrzewania>
![]()
zatkana buzia = zamknięte oczy.
buzia bez cycka = otwieram oczy i jestem zawiedziony.

Aga przerobiłam to z Julką.. trwało 2,5 roku.. masakra czasami...;-)
ja mam identyczną sytuację jak aga_q i się tym martwię :-( zwłaszcza nocami....