a po tej kaszce lepiej w nocy śpią Wam maluchy??

nieeee
po samej kaszce ekstremalnie 4-5h spi (moze ze 4x sie zdazylo) a tak co 2 godzinki sie budzi...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nieeee
ja rowniez bede robila kaszki na wodzie z dodatkiem jakichs owockow czy ewentualnie warzywek... od dzis zaczynamy testowanie tych niemieckich kaszek "Holle"...ja również kszkę na wodzie robię więc nie pomogę...
w sumie moje mleczko odciagałam tylko raz a Fifi i tak go nie wypił z butelki....
ja muszę własnie kupić jakieś kaszki fajne na necie, bo u nas w sklepach jakieś dziwne pustki jeśli o to chodzi...
mamjakty sto lat dla Oleńkii dla Skrzata Spóźnione sto lat
![]()

A wiesz, że coś w tym jest? Maja też ostatnio dużo częściej cycuje. Tak się zaczęłam zastanawiać, czy to nie jest związane z poczuciem bliskości z nami (czyli z Mamą[tm]). Gdzieś kiedyś wyczytałam, że około szóstego miesiąca maluchy dopiero zaczynają sobie zdawać sprawę, że są odrębną istotą i że nie są częścią swojej mamy. Wtedy pojawia się objaw, że płaczą jak im znikniemy z pola widzenia itp. Więc może ten powrót do karmienia piersią ma im właśnie pomóc zwalczyć stres z tym związany?Teraz znowu siedzi ciagle przy cycku- co 1-2 godziny, a ostatnio nawet z nim w buzi zasypia i nie ma mowy, zeby wyjac cyca i wsadzic smoka, bo od razu jest protest. Dobrze,ze sie nauczylam karmic na lezaco :-)