Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Podpisuje sie pod tym obiema rekamiMarylion, ale co mleko zastępcze zmieni? Zwłaszcza, że Twoje mleko to nie jest jedyny pokarm, masz już mocno rozszerzoną dietę. Ja bym absolutnie nie wprowadzała zastępczego, a co do tego, że córcia nie rośnie, to bym się wybrała do pediatry. Może trzeba zrobić badanie moczu (często u niemowląt jest utajona choroba układu moczowego i objawia się tylko spadkiem wagi, bo organizm zużywa siły i kalorie na walkę z chorobą, więc maluchy nie rosną) albo/i krwi. I nie martw się za bardzo, może po prostu ma taki moment, że zbiera siły na kolejny skok wzrostowy, przecież dzieciaki nie rosną codziennie równo, to nie roboty.
Pokarmu brakowało być może z powodu mojego zmęczenia- przy dwójce dzieci nie mam kompletnie czasu żeby zająć się sobą... odpocząć, zjeść czy dużo pić. Teraz malutka zjada zupkę z marchewką, ziemniaczkiem / lub ryżykiem czasem zagęszczam jej kleikiem kukurydzianym. Wolałam wprowadzić zupkę niż podawać mleko krowie. Na wszelki wypadek kupiłam tez Sinlac- narazie jednak nie podawałam.