• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek dla mam karmiących piersią

ja potrafię ale wole nie brac młodego do wyra bo sie przyzwyczai i bedziemy sypiac w 4ke.. ajuz dosc jestem wygnieciona jak jula sie przykula do nas;-)

reklama
Melulu ja też mam miseczkę G i bardzo ubolewam nad tym bo nie mogę ładnej bielizny dostać i stroju kąpielowego. Ty również masz z tym problem???

Dziewczyny dalej nosicie staniki do karmienia czy już zwykłe? bo ja noszę te dla karmiących, marzy mi się koronkowa bielizna.

ja długo nie mogłam się zgrać z Blanią na leżąco ale w końcu jakoś załapaliśmy i bardzo ta pozycja jest korzystna w nocy z tym że Blania się budzi, kładę się z nią a potem jak mała zje to ją odnoszę do łóżeczka. Na siedząco karmimy się na dworze lub w gościach (w innym pokoju). I też cyc leży sobie swobodnie a Blania koło niego, jedynie jak karmię na siedząco to pierś podtrzymuje bo są one wielkie i jest mi nie wygodnie.

ja mam w obwodzie 90 :zawstydzona/y::zawstydzona/y: pamiętam o tym, jak Melulu pisała, że często kobiety kupują za duży w obwodzie a za małe miseczki, ja próbowałam mniejsze w obwodzie ale takie zwałki mi wychodzą oi się wżyna :-( więc raczej ten 90 jest dobrze dobrany... a miseczki różne, czasem C czasem D właśnie - ja mam strasznie wiszące te cyce :-( dodam, że wcześniej nosiłam 75/80 A/B..

nadal noszę typowo do karmienia, jest mi wygodniej :tak: w nocy też śpię w biustonoszu, kupiłam taki miękki, bo na co dzień mam z drutem.

mamjakty jak Ci grawitacja doskwiera to kup sobie fajny stanik na ffiszbinach troszke grubszy zeby nie przeciekł i zaraz bedziesz zadowolona.. nigdy nie kupuj staników za małych lub za duzych bo deformujesz biusta to jedna z przyczyn raka piersi...i pamietaj nze zapuinamy nowy stanik na pierwszy haczyk a nie ostatni..

ja nosiłam moze tydzien stanik taki mieki dla ciezarnych fajnie sie odsuwał ale cycki wisiały i przeciekał szybko (ja nie moge wkadek bo zaraz mnie wszystko gryzie) Nosze z Triumpha mam 75 D ale przydałby sie E ale niestety nigdzie nie znalazłam.. a przed ciaza z julka az wstyd sie przytznac - BMW (bezmaławklęsły)

Melulu ja też mam miseczkę G i bardzo ubolewam nad tym bo nie mogę ładnej bielizny dostać i stroju kąpielowego. Ty również masz z tym problem???
Dziewczyny dalej nosicie staniki do karmienia czy już zwykłe? bo ja noszę te dla karmiących, marzy mi się koronkowa bielizna.
Oj, strój kąpielowy to mam sprzed X lat, taki zwykły sportowy, bo żaden z usztywnianym stanikiem na mnie nie pasuje :-(
Co do staników normalnych to przed ciążą nie było tak źle, jak się poczyta bloga Stanikomanii, to można znaleźć namiary na sklepy z fajną bielizną. Tylko teraz niestety moja ulubiona firma przy stanikach dla karmiących zakończyła rozmiarówkę na 75G, a mi pewnie przydałoby się 70J (jak się zmniejsza obwód, to trzeba zwiększyć miseczkę)... A szkoda, bo nawet te dla karmiących mieli takie, jak ja zazwyczaj nosiłam przed ciążą - elegancka lycra z koronką na fiszbinie bez usztywnienia.

Jak najbardziej, bawełniane staniki dla matek karmiących. Są super wygodne, mięciutkie, nic mnie nie kłuje. Nie tęsknię do sztucznych staników z drutami i drapiącymi koronkami ;-)

No witam. Jasiek przybral ladnie bo 200 g w 11 dni (skutek pewnie pieciokrotnego cycowania w nocy) ale lekarka powiedziala ze dobrze ze daje mu kleik na moim mleku bo jest taki drobniaczek na 3-cim centylu. I kazala walnac w kat moje wyrzuty sumienia ze moze niepotrzebnie mu ten ryz pakuje. Jak najbardziej potrzebnie..

Ja ciagle w stanikach dla karmiacych. Przewaznie miekki z triumpha a jak mi sie zachcialo bardziej kobiecy to kupilam koronkowy dla karmiacych z triumpha i mam na wyjscia...

reklama
Ja noszę 80 C kupiłam na allegro 2 ładniejsze jeden w kwiatuszki a drugi koronkowy dla mam karmiących firmy Alles i jestem zadowolona , a w nocy zakładam bawełniany dla karmiącej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry