Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

pamiętam o tym, jak Melulu pisała, że często kobiety kupują za duży w obwodzie a za małe miseczki, ja próbowałam mniejsze w obwodzie ale takie zwałki mi wychodzą oi się wżyna :-( więc raczej ten 90 jest dobrze dobrany... a miseczki różne, czasem C czasem D właśnie - ja mam strasznie wiszące te cyce :-( dodam, że wcześniej nosiłam 75/80 A/B..
w nocy też śpię w biustonoszu, kupiłam taki miękki, bo na co dzień mam z drutem.Oj, strój kąpielowy to mam sprzed X lat, taki zwykły sportowy, bo żaden z usztywnianym stanikiem na mnie nie pasuje :-(Melulu ja też mam miseczkę G i bardzo ubolewam nad tym bo nie mogę ładnej bielizny dostać i stroju kąpielowego. Ty również masz z tym problem???
Dziewczyny dalej nosicie staniki do karmienia czy już zwykłe? bo ja noszę te dla karmiących, marzy mi się koronkowa bielizna.

Dziewczyny, coś o matkach karmiących:
Wypiła pół litra spirytusu i nakarmiła dziecko piersią. Niemowlę zmarło
![]()
to straszne.... wiécej dzieci do wychowania??!!! a co ona moze im zaoferowac???!!!!
oby coraz lepiej