Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale ja nie widzę takiej potrzeby, bo jak mała jest marudna, dostawiam ją do piersi i jak chce jej się pić to pije...
jestem zdania ze cycem i poje i popije....
i bardzo dobrze robisz! dzieci ktore sa karmione cycem nie trzeba przepajac gdyz w naszym mleczku jest i picie i jedzonkoja też początkowo nie umiałam karmić na rękach, ale kupiłam polecaną poduszkę-rogala do karmienia i po prostu miodzio! ręce odpoczywają, kręgosłup nie boli
a dziewczyny, czy przepajacie czymś dzieciaczki? bo moja mama codziennie mi gada, że powinnam dać małej coś do piciaale ja nie widzę takiej potrzeby, bo jak mała jest marudna, dostawiam ją do piersi i jak chce jej się pić to pije...
Obie już inaczej nie umiemy, niż przy cycku ;-)Oj, Celinko, przydałaby się Wam ta umiejętoność... Karmienie na leżąco, zwłaszcza w nocy, jest bardzo przydatneJa karmię w ogóle się nie wybudzając.