MamaOlafa
Zadomowiona(y)
Leika, mamjakty dziękuję wam bardzo kochane, nawet nie wiecie jak dobrze przeczytać słowa pocieszenia;-), ja już wymiękam ,niby pierś wiem - ok ale nie mam pojęcia ile ona zjada - trwa to bardzo krótko po czym niunia odpycha cyca, martwi mnie,że nie przybiera koza - 100g w dwa miesiące to niewiele:-(, dodam jeszcze , że mała poza cycem nie przyjmuje żadnych płynów:-(, mam schizy,że to mało ( odwodnienie)
Powiem Wam, synuś nieźle dał mi w kość jak chodzi o spanie za to jadł super, przybierał elegancko, natomiast córunia że tak powiem lepsza ze spaniem za to jedzenie spędza mi sen z powiek......
Dziękuję jeszcze raz kochane za wsparcie i porady , bedziemy próbować........
Powiem Wam, synuś nieźle dał mi w kość jak chodzi o spanie za to jadł super, przybierał elegancko, natomiast córunia że tak powiem lepsza ze spaniem za to jedzenie spędza mi sen z powiek......
Dziękuję jeszcze raz kochane za wsparcie i porady , bedziemy próbować........

w ciągu dnia wypije też około 150 ml odciągniętego mleczka z kubeczka, zjada deserek około 10, obiadek (ostatnio niestety tylko maly słoiczek
) około 15.30 i kaszkę bezmleczną o 19. Czasem dostanie też chrupkę, marchewkę, banana albo jabłuszko do pochrupania.