reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Hej, hej, kurde wczoraj miałam spore klucie jajnika i takie lekki bol podbrzusza 😏 dziś jest 22dc, wszystko w tym miesiącu jest nie tak🫣
A jak u Was? Kiedy ewentualnie jakieś testowanie?
Ja jestem jakoś w okolicach owulki. Będę testować ostatniego stycznia, ale będzie jeszcze przed terminem okresu. Chociaż nie wiem czy jest sens, bo trochę się mijamy czasem z mężem w tym tygodniu. Nie śledzę owulki ani testami ani temperaturą, więc nie wiem czy trafiliśmy z sexem 😅

reklama
Ja jestem jakoś w okolicach owulki. Będę testować ostatniego stycznia, ale będzie jeszcze przed terminem okresu. Chociaż nie wiem czy jest sens, bo trochę się mijamy czasem z mężem w tym tygodniu. Nie śledzę owulki ani testami ani temperaturą, więc nie wiem czy trafiliśmy z sexem 😅
Też nic nie sledze, owulke zawsze czułam to oczywiście w tym mies jakbym miała powiedzieć kiedy, to nie wiem 🫣 ale aktualnie mam 22 dzień cyklu, okres ok 28 powinien być...a dziś czułam znowu coś dziwnego w podbrzuszu..

To pozazdrościć płodności 😄
Ja w pierwszą ciążę zaszłam w 3 cyklu, w drugą w 5, ale niestety biochemiczna, w trzecią od razu po biochemicznej. Ciekawe jak teraz 😁
Niby tak ale niekoniecznie 😁 z tabsami anty także zaszłam, także serio boję się sikać gdzieś w trawie, bo jest szansa, że wiatr zapyli..

Niby tak ale niekoniecznie 😁 z tabsami anty także zaszłam, także serio boję się sikać gdzieś w trawie, bo jest szansa, że wiatr zapyli..
Padłam ze śmiechu 😂😂😂😂

Ale no wbrew pozoru to duzy problem .. kurde ja po porodzie 3 mialam taki strach przed kolejna ciaza ze z poltora roku nie było nic! Bo mialam wrazenie ze stary mnie dotknie za łokieć i bede w ciazy .. to przez to ze z 3 był złoty strzal .. odrazu w pierwszym cyklu takim regularnie .. 😂😂😂

Padłam ze śmiechu 😂😂😂😂

Ale no wbrew pozoru to duzy problem .. kurde ja po porodzie 3 mialam taki strach przed kolejna ciaza ze z poltora roku nie było nic! Bo mialam wrazenie ze stary mnie dotknie za łokieć i bede w ciazy .. to przez to ze z 3 był złoty strzal .. odrazu w pierwszym cyklu takim regularnie .. 😂😂😂
Właśnie, to jest serio problem, czasem mój też się śmiał, że jak mam płodne to ani nie będzie przechodził obok, bo to różnie bywa 😆

Właśnie, to jest serio problem, czasem mój też się śmiał, że jak mam płodne to ani nie będzie przechodził obok, bo to różnie bywa 😆
A ja powiem szczerze ze twraz mam taki etap klasyki gatunku .. jak mam plodne to mi sie chce przytulać, a jak już po to mam take meeh .. 😅 nigdy tak nie mialam .. może stara sie robie 😂😂😂

Hej mogę do was dołączyć ? Mam już dwóch synów 10 i 8 lat. Teraz staramy się o moje 3 dziecko z innym partnerem obecnym mężem. U mnie podejrzenie PCOS czekam na termin w szpitalu na diagnozę, u męża morfologia plemników 1% duża lepkość i dziwny wygląd czeka na wizytę u androloga, staramy się od lipca

reklama
Do góry