reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
szkoda, szkoda ......:szok:

ale witam w środę, juz sroda i bliżej do kolejnego weekendu niż dalej, bo mam takiego lenia,że już nie mogę doczekać sie piatku :tak: powrót do pracy po takiej przerwie na całe 5 dni to troszkę za długo, powinno się wracać stopniowo, może najpierw na 3, a dopiero potem na 5 ......... :tak:

a mrozik nadal trzyma :tak:

ale witam w środę, juz sroda i bliżej do kolejnego weekendu niż dalej

Też o tym myślalam dzisiaj Jarzębinko ;-)I lenia też posiadam :sorry2:

jarzebinka pisze:
powrót do pracy po takiej przerwie na całe 5 dni to troszkę za długo, powinno się wracać stopniowo, może najpierw na 3, a dopiero potem na 5 ......... :tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mrozi nam pięknie :tak:Niech wymrozi wszystkie paskudztwa :blink:

Witajcie dziewczynki.Niemartwie się bo niewydaje mi sie żeby wątek "upadł" bo jest naprawde suuuuper.Sama upatruje dwuch kreseczek na teście i takie forum jest dla mnie ogromna pomocą.A po za tym pracowałam kiedyś jako niania i mogę wam powiedzieć że to co się tu pisze to nie jest jakaś bajka tylko życie.Gorące pozdrowienia i całuski:-)

Witam się i ja :-)
Strasznie dużo tu wątków i nie wiadomo na którym pisać.
Mam 28 lat, 5 letniego synka i marzenia o drugim bobasku :-D

Pozdrawiam cieplutko

Witam i dołanczam się do pełnych nadziei na pojawienie się małego skarbu.
Mam prawie 35 lat i staram się o pierwsze dziecko - byle do 40-stki oj oj.
Pozdrawiam i trzymam kciuki

reklama
Do góry