reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Moze rzeczywiscie nie bede mezowi nic mowila ze to pora.... chociaz jak bedzie chcial to moze wejsc na strone i zobaczyc jak wyglada cykl :-(

Elzbietko do gina z wynikami ide w piatek. Taki mam opis:
Badanie wykonano w sekwencjach SE T1 przegladowe oraz SE T1 po podaniu kontrastu w plaszczyznach strzalkowych i czolowych, w wartstwach o grubosci 3 mm.
W siodle uwidocznione przysadke o wymiarach 1,33x0,67x0,96 cm. Plat przedni po kontrascie w czescie prawobocznej z pukntowa strefa hypointensywna, do kontrolii. Sygnal plata tylnego prawidlowy. Lejek polozony posrodkowo. Skrzyzowanie nerwow wzrokowych o prawidlowym sygnale. Zatoki jamiste, zbiorniki nasiodlowe w normie.
Kontrola za 6 miesiecy.

Ponoc ta strefa hypointensywna swiadczy o guzie. Zobaczymy co powie....

Lapis to udanych wojazy zycze!!!!

reklama
Dzień Dobry:-)
Esch
na wizytę idziesz do nas, czy na Ujastek??
Lapisku zazdroszczę tej Florydy:-)
Elżbietko pozazdościć ja w tamtym roku dostałam 30 zł zwrotu:-(
Dziewczynki, dlaczego US przysyła Wam jakieś dodatkowe PITy:confused:

Ostatnia edycja:
Elżbietko pozazdościć ja w tamtym roku dostałam 30 zł zwroty:-(
Dziewczynki, dlaczego US przysyła Wam jakieś dodatkowe PITy:confused:

to nie US nam przysyłał - to mój mąz dostaje pensje z kilku miejsc ;-). i sam nie wiem co kiedy i w jakim roku my płacili, wiec zapomniał ze jeszcze z tamtąd mu PIT przysługuje. a oni wysłali później niż ustawa przewiduje:angry:
u nas zwroty duże, bo małż w 2 progu podatkowym, a ja nie pracujaca i zwracają nam mężowski podatek :)

Witam:-)
Tak się zastanawiam, gdzie ta wiosna:baffled:
Moje dziecię wypięło się na taką aurę i jeszcze śpi.
A propos Florydy to zastanawiam się nad wycieczką do Grecji w maju. Nie wiem tylko, jak z takim maluchem:confused:
W czerwcu wracam do pracy i chciałabym mieć wcześniej jakieś wakacje:-p

Antila, w grecji w maju upałów nie ma, mozesz śmiało jechać.
jak bylismy w egiopcie, to było tam małżeństwo z takim moze 4-5 miesiecznym bobaskiem. w lipcu, przy prawie plus 50 st:baffled:

Witajcie,

Antila mysle ze maj jak najbardziej moze byc.... pogoda jest wtedy jeszcze do zniesienia...

reklama
Do góry