Puchatka
Majowe mamy'08
Sol gratuluje 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Witajcie dziewczyny:-)
Nie wiem czy Wy mnie tez pamietacie, tak wiec tylko szybciutko sie przypomne (przedstawie)
Byalm tu pare miesiecy temu.
Udalo mi sie zajsc w ciaze w pierwszym cyklu. Niestety moje szczescie nie trwalo dlugo.
Dlatego tz musialam odejsc. Zazdrosc wziela gore...
Zreszta do dzisiaj zagladam na temat wrzesniowych mam i ogladam brzuszki..
Aktualnie minely 3 miesiace od poronienia i znowu moge sie starac... Ruszam dokladnie za tydzien;-)
Mam nadzieje ze znowu mnie przyjmiecie do swojego grona...
Hehe
Za to jak głodna jestem to mnie ciągnie - łasuch mały się zadomowił
na dodatek nie wybredny i pozwala mi wszystko jeść 
Jak się czuje ciężarówka w taką pogodę? Bo ja chwilami wymiękam 
Zaraz spadam po Karolę do przedszkola 
Ale jakoś tak się mała ułożyła że szybko mi brzusio wyskoczył bo normalnie się mieściłam w spodnie
a od 5 tygodnia już nie :-(
. w 5 tyg dziecko jest wielkości pestki jabłka ;-)
Inna bajka że przy Karoli zaczynałam od 65 kg a teraz od 72 :-( Po porodzie chyba zacznę biegać na siłownię i fitness obok mnie 

od jednego razu bez zabezpieczenia i musimy trochę się napracować