reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Sami pewnie nas przeniosa, moze jak przekroczymy 100 stron.. ja wlasnie ogladalam sobie zdjecia z USG mam styczniowek. :)

Ciekawe ile będzie lutówek :-D Teraz jest nas na pewno ponad dwadzieścia :-D

Sporo nas już, a codziennie przybywa:-)

Sami pewnie nas przeniosa, moze jak przekroczymy 100 stron.. ja wlasnie ogladalam sobie zdjecia z USG mam styczniowek. :)

Właśnie próbuję się dowiedzieć jak to działa:-)

Ponoć sami nas przeniosą, ale kiedy nie wiem...

Ostatnia edycja:
Witajcie babeczki popołudniowo :) jak tam dzisiejsze humorki?? bo ja mam lenia-giganta :D
normalnie nie wiem co jest, ale chyba to ciśnienie no bo na dolegliwości to raczej nie da rady tego zrzucić :D:D:D
P.S. ja również czekam na podforum LUTÓWEK :D , a tą liste to kiedy będziemy tworzyć????

Hej mauśki!

Spaghetti przestało działać i nic ni jest w stanie ukoić żoładka...:no:...A jeszcze gdzie nie przysiądę tam zasnę...:dry:

Dziewczynki napiszcie jak po wizycie.

Pozdrawiam.

Witajcie, ja też jestem dzisiaj zmęczona, najchętniej bym wogóle z domu nie wychodziła, matko co to będzie jak urośnie brzuszek... nic sie nie bedzie chciało :p Piszcie dziewczyny jak po wizytach u lekarzy, pozdrawiam

Dziewczyny ja dzisiaj - Maskara... tak sie zle czuje :( , godzine temu lezalam i bylam odrobine od tego zeby isc do lazienki i zwymiotowac... czuje sie okropnie, mdli mnie strasznie dzisiaj... mimo tego ze wpycham w siebie cos caly czas, chcoiaz wcale nie mam ochoty.
Mialam sie uczyc i nic z tego bo tak sie zle czuje... :((

Losek współczucia, a jeszcze ta pogoda dodatkowo działa na samopoczucie, mnie na dodatek jeszcze ząb boli i sie boje bo znieczulenia chyab mi nikt nie da a bez sobie nie dam nic ruszyc, i mam doła :(

reklama
Do góry