reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

U nas dzisiaj pogoda ciut lepsza-cieplo i ladnie ale chmury zaczynaja nadciagac i obawiam sie ze popoludniu znow bedzie burza :baffled:

MamaSowka piekne zdjecia :tak:wygladalas cudownie :-)no a tak pozatym to mieszkamy bardzo bliziutko siebie ;-)

My w tym roku tez juz jestesmy po wakacjach. W maju bylismy w Egipcie no i wlasnie tam udalo sie nam znow za pierwszym razem i wrocilismy z kolejnym czlonkiem rodziny :-D
Jeszcze w sierpniu planujemy wyjazd na 10 dni w okolice zywce do znaomej bo mam tam dom. A w przyszlym roku myslimy nad Turcja we wrzesniu lub ewentualnie znow Egipt w listopadzie, bo jest cieplutko a nie ma juz upalow no i wiem juz co i jak, a dzidzius bedzie juz taki fajny odchowany :tak:

reklama
Já juz posprzatalm Nicola probuje zasnac zostalo jeszcze prasowaniei wykapanie siebie i mozna potem isc na dwor, bo pogoda piekna

ja mam dzisiaj podly nastroj :-( w ogole nie wiem jak to bedzie, ja sobie poradze itd, z tylu rzeczy bede musiala zrezygnowac :zawstydzona/y: chyba jestem egoistka :-p

;-)
ja mam dzisiaj podly nastroj :-( w ogole nie wiem jak to bedzie, ja sobie poradze itd, z tylu rzeczy bede musiala zrezygnowac :zawstydzona/y: chyba jestem egoistka :-p
Losek wcale nie jestes egoistak ja tez mialam takie mysli ze wlasnie teraz gdy Nicol jest juz prawie wychowana i niedlugo pojdzie do przeczkola , gdzie bym miala wiecej czasu dla siebie to wlasnie teraz ciaza , ale zobaczysz to minie jak zobaczysz kruszynke .

Kurczę, ale mam dziś dzień w pracy nawet nie wiem kiedy to minęło, a jeszcze przed chwilą był u mnie gościu i siedział ponad godzinę:angry:

Fajne jest to pod-forum i wątek np. przedstawiamy się, bo zawsze można zaglądnąć i przypomnieć sobie jak się coś zapomniało..

Ostatnia edycja:
Madzia ciekawe jest to, że mamy ten sam termin porodu (wg OM i pewnie wyliczony na necie), a pierwszy dzień ostatniej @ mamy inny:-p:confused:

Luczynka rzeczywiście masz racje, bo Rybnik to rzut beretem, a ja w sumie jestem z Gliwic i tu pracuję, ale od stycznia mieszkam z Mężem w Pilchowicach:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry