reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

:) witajcie
my już w sumie od ślubu, czyli od października 2009 staraliśmy się :) najpierw odstawiłam tabletki, później uważaliśmy żeby za wcześnie nie,żeby jednak był odstęp, no a już w tym roku to z każdą pojawiającą się @ traciliśmy dobry humor,,, no ale się udało :) i jesteśmy b. szczęśliwi,że już mamy naszą fasolinkę :D
Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny jestem! Wszystko jest ok, dzidzia ma się dobrze, ma ok 2 cm co sie składa na 8/9 tydzien tak jak jestem, widziałam zawiązki rączek nóżek i głowke, cudowny widok, mało sie nie poryczałam, duphaston mam jeszcze 2 opakowania pierwsze po 2 tabletki a drugie po jednej, bo wszystko jest ok, jest czysciutko, nie ma plamien, i powiedzial lekarz ze dupek ze wzgledów psychicznych bo on nie unzaje za bardzo podtrzymywania na siłe, a i ze zwolnieniem musze isc za tydzień bo mam do 8 i sie da załatwić :p jestem szczęśliwa i mam nadzieje ze dalej wszystko sie bedzie dobrze rozwijać, zaraz wrzuce fotke mojego słoneczka w temat ze zdjeciami usg, niestety nie mam skanera i tylko sfotografowałam zdjęcie ale mysle ze widac nawet niezle, a słuchajcie najwazniejsze!! Moja kruszynka się ruszała... jeszcze jestem wzruszona:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem! Wszystko jest ok, dzidzia ma się dobrze, ma ok 2 cm co sie składa na 8/9 tydzien tak jak jestem, widziałam zawiązki rączek nóżek i głowke, cudowny widok, mało sie nie poryczałam, duphaston mam jeszcze 2 opakowania pierwsze po 2 tabletki a drugie po jednej, bo wszystko jest ok, jest czysciutko, nie ma plamien, i powiedzial lekarz ze dupek ze wzgledów psychicznych bo on nie unzaje za bardzo podtrzymywania na siłe, a i ze zwolnieniem musze isc za tydzień bo mam do 8 i sie da załatwić :p jestem szczęśliwa i mam nadzieje ze dalej wszystko sie bedzie dobrze rozwijać, zaraz wrzuce fotke mojego słoneczka w temat ze zdjeciami usg, niestety nie mam skanera i tylko sfotografowałam zdjęcie ale mysle ze widac nawet niezle, a słuchajcie najwazniejsze!! Moja kruszynka się ruszała... jeszcze jestem wzruszona:-)

SUPER!!!
Ja już nie moge się doczekac aż fasolek będzie na tyle duzy żeby widac go było jak sie rusza - ide do lekarza w czartek - ale to raczej za wcześnie.EKSTRA Fasoleczka!!!:)

Moni_ka Super :) gratuluje cudnego widoku i ciesze sie ze wszystko OK z Twoja dzidzią :-)
ja musze pomyslec o nastepnej wizycie a teraz lece ogladac Twoja foteczke ;)

Moni_ka,

oj, wiem co czułaś, ja w pt mam kontrolę po ostatnim usg szpitalnym i też mam nadzieję, że serducho bije i dzidzia się dobrze tam gdzieś zaczepiła. Jutro wkraczamy w 9 tc.

oby tak dalej ...

Na pewno!!! :-D
Ja wrocilam od fryzjera, jestem piekna blondyneczka ;-):-p hehe od razu lepiej sie czuje Dziewczyny.

Aha i zapomnialam Wam napisac, ja od 4 dni zaczelam sie smarowac kremem przeciw rozstepom, chcoiaz na razie nic mi nie uroslo, moze minimalnie brzuch no i piersi troszke.:sorry2:

reklama
Do góry