Ja na 16 :-) Jak fajnie !!Najeli ja mam dzisiaj na 16.30, a ty?
reklama
Witajcie dziewczynki
Obiecałam że nadrobię posty , ale za dużo tego, piszecie i piszecie
do końca ciąży zostało nam około 6 m. więc mam nadzieję że wszystkie poznam 
ja strasznie ciężko przechodzę tą moją upragnioną ciąże, nieustające wymioty, już mam dość
ale nie jedna kobieta chciała by czuć się tak jak ja żeby tylko mieć upragnioną kruszynkę, dlatego cieszę się każdą chwilą. Pozdrawiam
ja strasznie ciężko przechodzę tą moją upragnioną ciąże, nieustające wymioty, już mam dość
Masz siłę przebicia w słowie... to cenny dar ;-)Hi hi właśnie napisałam do Kocura na gmaiu czy przczytał to co mu wysłałam. A on "Zaraz przeczytam - obiecuje"
Chyba jestem bardzo groźna w tej ciąży
A daj linka do tej strony, podrzucę też mojemu ...
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
ja strasznie ciężko przechodzę tą moją upragnioną ciąże, nieustające wymioty, już mam dośćale nie jedna kobieta chciała by czuć się tak jak ja żeby tylko mieć upragnioną kruszynkę, dlatego cieszę się każdą chwilą. Pozdrawiam
kochana... ja mam dokladnie to samo... nawet jak pies puści bąka to biegne szybko do wc, bo mi niedobrze, a dzisiaj sie szczególnie skubaniec na mnie uwziął...

pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
kejt dawaj nam tez tutaj linkaski to razem poczytamy.
Anisen
kochamy Cię mocno
Julisia na pewno lekarz cos zaradzi , głowa do gory.
Julisia i Najeli -kochane mocno trzymamy za Was i wasze szkrabiki kciuki.
mój J nieba teraz by mi przychylił. wczoraj jak zasnęłam to pozmywał naczynia, zrobił sobie kolacje a potem jeszcze nastawił pranie. Dziś rano specjalnie wstał wcześniej żeby je powiesić. po prostu Skarb
Julisia i Najeli -kochane mocno trzymamy za Was i wasze szkrabiki kciuki.
mój J nieba teraz by mi przychylił. wczoraj jak zasnęłam to pozmywał naczynia, zrobił sobie kolacje a potem jeszcze nastawił pranie. Dziś rano specjalnie wstał wcześniej żeby je powiesić. po prostu Skarb
reklama