reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witam. Jestem tu poraz pierwszy i mam nowinkę. Jestem w 10 tyg. ciązy i przewidywany termin to 27 luty.... ;) albo 3 marzec, ale marcówek tu nie widzę:) pozdrawiam

reklama
Madusia witaj u Śnieżynek :) u nas jesteś mile widziana, ale jak chcesz to są już też marcówki. Wystarczy wejść na przyszłe mamy , czyli jedno piętro do góry i na końcu listy.
Będzie mi miło jak zostaniesz u nas :-)
ja przespałam ze 3 godziny io budziłam sie z bólem glowy. Musze wypic cos ciepłego, jakos dojsc do siebie bo za pól godzinywraca mój z pracy i jedziemy na zakupy. wole jechać z nim bo po pierwsze sama wiem co potrzebujemy a po drugie wreszcie wyjde do ludzi. zaczynam szalec w tym domu. Szczególnie zaczynaja mnie denerwować moi szuracze - sąsiedzi pietro wyżej. codziennie szuranie meblami jakby szafy ciagali po mieszkaniu (i to nie chwile ale ze 2 godziny najmniej) a rano gonitwy dzieciaków takie przez kilka godzin. w niedziele małe grały w piłke w mieszkaniu i waliły nia namietnie w podłogę (nasz sufit), ledwo wyrobilismy. Szukamy mieszkania do kupienia w NT i to pilnie bo ja nie wytrzymam jak mi lekarz zakarze pracować. W mojej szkole mimo ze zawodówki itp kest spokojniej.

Witajcie Lutóweczki :-)

u mnie dziś samopoczucie średnie,, ale idzie przeżyć ale humor,,, od rana byłam podminowana, byłam na badaniach bo w czwartek wizyta no i jakoś się denerwowałam co mi tam wyjdzie, oczywiście nie wszystko wyszło tak jakbym chciała, no ale cóż zrobie, może jakoś,,,
no i tak cały dzień coś mi było nie tak, aż w końcu przy popołudniowej kawce pokłóciłam się z mamą, oczywiście o głupstwo, ale nerwy mi puściły,,,,,,,,,,, a teraz mi głupio:zawstydzona/y:no ale tyle co u mnie, wystarczy głupot na dziś chyba,,, już chyba denerwuje się wizytą,,,,, :eek:

Aniu, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty,, dla Aniołka
[*]
Monika :) najważniejsze,że maleństwo zdrowe :-) ciesz się i już niczym nie denerwuj :tak:
Daria witaj wśród LUTÓWEK :-)

do później dziewczynki :-D

Ja też załapałam okropnego śpiocha ... spałam chyba z 4 godziny ...
Chyba mam jakąś alergie o_O a nigdy nie miałam , ale oczy okropnie mnie swędzą , z nosa mi ciurkiem leci ...ech szkoda gadać . Od wczoraj czuję jakby mi brzuch rozpychało no i dzisiaj bam , powiększył sie :) Pewnie dzidzia sie rozpychała cały dzień a dzisiaj dała za wygraną i zmógł nas sen . chciałabym żeby mi pan Gin powiedział czy będzie syn czy córa ... Ale na jego "przedwojennym " sprzęcie ... Boje sie że powie że nic nie widać będzie córa , ja sie nastawie, a na nxt wizycie powie "juz widać: chłopak "...
Niby mam ochote coś zjeść , zjem i zaraz mnie mdli . a zreszta , bo ja wiem czy to mdlenie ?! Poprostu dziwne uczucie ...
Aaale normalnie musze sie pochwalić ! od maja miałam upatrzoną sukienke w NewYorker ... przymierzałam ją przy każdej wizycie w centrum handlowym , ale za kazdym razem odstraszała mnie cena 189zł . A dzisiaj ją kupiłam po przecenie za 99 zł :D Mam w czym jechać na wesele we wrześniu , bo jest tak luźna że nawet jak mi sporo brzusio urośnie to sie zmieszcze na pewniaka :D

Ja wczoraj kupiłam sobie sukienkę na wesele na które idę 15 sierpnia. Kupiłam taką bombkę odcinaną pod biustem żeby brzuszkowi było wygodnie:-D ale boję się że mój wielki biust z niej wyskoczy podczas tańca bo ma duży dekold:-D ale by goście weselni mieli ubaw:-D

Ja wczoraj kupiłam sobie sukienkę na wesele na które idę 15 sierpnia. Kupiłam taką bombkę odcinaną pod biustem żeby brzuszkowi było wygodnie:-D ale boję się że mój wielki biust z niej wyskoczy podczas tańca bo ma duży dekold:-D ale by goście weselni mieli ubaw:-D

:) dasz radę, ja też mam d, biust i pamiętam jak przeżywałam swój ślub i wesele,żeby mi wtedy się nic nie porujnowało :D ale wszystko było ok :):-) Pozdrawiam i udanej imprezy życzę :-)
Znachorka, gratuluje udanego zakupu :-) luuuuuuuuuuuuubie takie OKAZJE :)
Madusia.ck Gratuluje :) i witamy!! :-)

Dobrej nocki Śnieżynki, ja już idę się wtulić w męża :-) PAPA

Hej Dziewczyny.
Dzisiaj się nie odzywalam bo zabiegani bylismy. Niesety dzisiaj dzidzia pokazuje humory, przestało jej smakowac salami i wisnie. Takze dzisiaj miałam dwie przygody :sorry:. A ostatnio się chwaliłam ,ze bez rzyganka przechodzi ciąża:eek:
Jutro wizyta. Ale chyba tylko taka kontrolna bez usg i mam nadzieję ze w końcu zapisze się na 3d/4d (do kiedy je mozna zrobić., bo ze od 11 tygodnia to pamietam?)

Pozdrowienia dla nowych lutówek.
Aniu trzymaj się. Będziemy trzymac kciuki za starania.

Cześć dziewczyny :)
Już tylko godzinki dzielą mnie od zobaczenia mojego szkraba :) o 12:20 mam być w przychodni . Jak wrócę to pierwsze co zrobie to zabieram się za skanowanie :) W końcu i ja muszę sie pochwalic , no nie ?
Ech , tak się cieszyłam że żygałam tylko od 6 do 8 tyg ... a tu prosze ! 13 tydzień i wszystko od początku ... Okropieństwo normalnie ... Wczoraj tak miałam po wymiotach podrażnione gradło że nie mogła soku przeknąć nawet ... dalej czuję ściśnięty żołądek ... bleach ...
już 29 co oznacza że jeszcze tylko 18 dni do powrotu mojego Kocurka ...

Trzymajcie za mnie kciuki od 12:20 !

reklama
Do góry