reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Patitka: Pingwin???????
Ggosia: moze i Ci cos powiedza, bo niektore dziewczyny juz cos tam sie dowiedzialy...mnie obiecano plec dopiero na usg w 20tyg...takze pewnie dowiem sie co nosze pod serduchem jako jedna z ostatnich, jezeli nie ostatnia...taki dunski system...

reklama
Jestem :D Dzidzia ma 7.55 cm i coś dziś strasznie leniwa była;) widziałam rączki buzke , serduszko bijące;) az zaczełam się smiac ze caly obraz zaczal sie ruszac;) myslalam ze jest moze jakas mała szansa ze dowiemy sie co dzidzia miedzy nozkami ma , ale położna powiedziała mi że u nich wiadomo dopiero od 16 tyg, i także od 16 tyg. rozpoczyna się tu 2 trymestr?? jakos dziwnie , ale i tak jestem szczesliwa;))))))) mówiła ze jak narazie wszystko wyglada w porzadku a dzidzia wiekiem na usg jest co do dzionka od ostatniej @:D dobrze ,że już w srodę wracam do Polski moze u nas dowiem sie czegos wiecej :D:D:D A! i poprosiłam położną żeby nagrała mi płytę DVD z usg .. jestem w domu od chwilki , a już zdąrzyłam obejżec :) co prawda trwa tylko 5 min ale ile radochy :))))

Ale fajnie ze mozesz ogladac swoja kruszyne,no i ze wszystko ok z dzidzia:-)

Ja jak bylam na usg a bylo to 3 tyg temu to dzidzia miala 4cm i machala nozkami i raczkami ale fajnie zobaczyc kruszynke :-D

A teraz zajadam sie winogronami pycha a na obiadek mam zeberka mniam:-):-)

a ja bym sobie śledzika dziś zjadla:D ale musze zaczekac jeszcze 4 godz , az mój luby wróci z pracy .. bo do najbliższego sklepu mam tutaj 7 km i nie mam sie jak dostac ;/ ostatnio do takiej podróży na nózkach skłoniły mnie szalejace hormony ... miałam taka wscieklizne ze przeszlam sama ok 10 km... 5 od domu no i potem musiałam do domu wrócic:D:p

też trzymam kciuki z wszystkie dziewczęta , które w najbliższym czasie będą miały wizyty :) Wasze po stokroc sie przydały;) ale tak sobie mysle ze wizyty raz w miesiacu to za mało .. przynajmniej dopoki nie zaczniemy czuc ruchów dzieciaczków .. bo ja np bardzo sie niepokoję tymbardziej że mdłosci i wszelkie takie dajace w kosc dolegliwosci mineły juz 2 tyg temu.. teraz tylko hormonki , ja np bardzo sie martwiłam czy wsztsko ok..

też trzymam kciuki z wszystkie dziewczęta , które w najbliższym czasie będą miały wizyty :) Wasze po stokroc sie przydały;) ale tak sobie mysle ze wizyty raz w miesiacu to za mało .. przynajmniej dopoki nie zaczniemy czuc ruchów dzieciaczków .. bo ja np bardzo sie niepokoję tymbardziej że mdłosci i wszelkie takie dajace w kosc dolegliwosci mineły juz 2 tyg temu.. teraz tylko hormonki , ja np bardzo sie martwiłam czy wsztsko ok..
Spokojnie kochana nic się nie martw jeszcze 4 5 tyg i bedziesz czula juz maluszka a jemu tam w brzuszku jest cieplutko eygodnie i dobrze wiec nie ma powodów do zmartwienia.

Ostatnio jak bylam u poloznej to sie okazalo ze mam grupe krwi + a w Polsce powiedzieli ze mam krew -.
I przez tyle lat tak myslalam.
A tu takie zaskoczenie:szok::szok:

reklama
Do góry