reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty:tak: Powiem Wam że nie mamy się czym martwić na brzuszek mamy czas:tak: choć mi zaczyna rosnąć już widzę różnice a od brata usłyszałam dzisaj że choćbym chciała ukryć to już się nie da:-D Przed ciążą przytyłam 9 kg bo miałam coś z nerkami i miałam 68 kg (przy wzroście 178cm) przez 3 miesiące ciąży schudłam do 66 kg trochę się zmartwiłam ale przy codziennych wymiotach to chyba nic szczególnego a ostatnio tylko 1 kg mi przybył:sorry2:

Patrycja to chudzinka jestes. Przy takim wzroscie. A spadkiem wagi chyba nie musisz sie przejmowac, jak wymiotowalas...:tak:

reklama
_Pysia_ a jak ja się też zacznę pocieszać i złapie doła, że nie mam tych 3 milionów na koncie ?:-p:-p:-p

agaB, rossa powodzenia na wizycie :-) Trzymamy kciuki !

Apel do Dziewczynek pracujących, czemu wracacie do pracy jeśli wam to nie poprawia humoru lub czemu siedzicie w niej jeśli was męczy ?:-p

Życzę Wam Wszystkim udanego dnia i dużo uśmiechu na twarzy :-)
Lecę do kuchni do mojej sokowirówki pędzic sok z marchewki :-) buziaki !

Widze, ze coraz wiecej z Was idzie na l4. Wiadomo...ciezko teraz pracowac. A szczegolnie gdy w pracy nie ma klimy. Tak jak w mojej i w srodku w biurze w te upaly to jest 35 stopni. Masakra.

Ja tez bede miala pod tym wzgledem ciezki tydzien.Ostatnio jak bylam u lekarza to mnie zapytal kiedy konczy mi sie zwoolnienie, odpowiedzialam, ze we wtorek, wiec rzekl zebym przyszla w srode to przedluzymy. Mnie o zdanie nie pytal. Nie wiem co zrobic. Mam okrutne wyrzuty sumienia wobec szefa, ale ja wiem, ze byloby mi bardzo ciezko, bo tam jest tak goraco....Ech, juz myslalam by wziac l4, a chodzic do pracy na 4 godzinki dziennie. Co myslicie ? Ale co jak bede sie zle czula.......:confused:
Kurcze jak masz tak gorąco w pracy to może lepiej się nie narażaj:-( Pogadaj z szefem jeśli jest wyrozumiały to może by się zgodził żebyś pracowała tylko tyle ile dasz rady po kilka godzin a nie żebyś się męczyła w tym piekarniku:sorry2:

To tak jak ja:-) miałam takie średnie b:-) A teraz miseczka b jest za mała:-p

moja droga.... ja jako że szczupak zemnie zawsze był strszny to i piersi nie miałam... przy dobrze dobranym staniku mogłam nosic rozmiar A - czasem nawet był luźny- więc masakra.. a teraz przerzuciłam się już na b... jestem happy... mój M też.... mam nadzieję że jeszcze troszkę urosną.. ale bez pzresady żebym ich po karmieniu zwijac do stanika nie musiała...:-D

Widze, ze coraz wiecej z Was idzie na l4. Wiadomo...ciezko teraz pracowac. A szczegolnie gdy w pracy nie ma klimy. Tak jak w mojej i w srodku w biurze w te upaly to jest 35 stopni. Masakra.

Ja tez bede miala pod tym wzgledem ciezki tydzien.Ostatnio jak bylam u lekarza to mnie zapytal kiedy konczy mi sie zwoolnienie, odpowiedzialam, ze we wtorek, wiec rzekl zebym przyszla w srode to przedluzymy. Mnie o zdanie nie pytal. Nie wiem co zrobic. Mam okrutne wyrzuty sumienia wobec szefa, ale ja wiem, ze byloby mi bardzo ciezko, bo tam jest tak goraco....Ech, juz myslalam by wziac l4, a chodzic do pracy na 4 godzinki dziennie. Co myslicie ? Ale co jak bede sie zle czula.......:confused:
Kochana jeśli lekarz sam Ci proponuje L-4 to widocznie takie jest jego zdanie zresztą teraz to musisz przedewszytskim myślec o swoim samopoczuciu i nie męczyc sie na siłę w pracy.

Dziewczynki weźcie sobie mój biust !!!! :-):-) Podzielcie się, zróbcie z nim co chcecie, bo mi już kręgosłup wysiada :-p Mam 170 wzrostu i obecnie ważę 58 kilo z czego mam miseczkę D... i wkurza mnie ten brak brzuszka ciążowego :-p Byłam w sobotę w klubie i mówię po 12, że idę do domu z Moim, bo w 4 miesiącu ciąży to chodzimy wcześniej spać... to mnie wyśmiali, że "Tyś widziała 4 miesiąc ciąży:-p" i nie uwierzyli, że będę miała Dzidziunia :-:)-(

Kochana jeśli lekarz sam Ci proponuje L-4 to widocznie takie jest jego zdanie zresztą teraz to musisz przedewszytskim myślec o swoim samopoczuciu i nie męczyc sie na siłę w pracy.

Kurcze jak masz tak gorąco w pracy to może lepiej się nie narażaj:-( Pogadaj z szefem jeśli jest wyrozumiały to może by się zgodził żebyś pracowała tylko tyle ile dasz rady po kilka godzin a nie żebyś się męczyła w tym piekarniku:sorry2:

Bardzo krzepiące sa dla mnie Wasze opinie, ja nie moge doczekac sie juz tego zeby bylo po rozmowie. Jak mnie to dreczy, ciagle o tym mysle i denerwuje sie na sama mysl o rozmowie...Ech, ale jestem pokręcona....

reklama
Dziewczynki weźcie sobie mój biust !!!! :-):-) Podzielcie się, zróbcie z nim co chcecie, bo mi już kręgosłup wysiada :-p Mam 170 wzrostu i obecnie ważę 58 kilo z czego mam miseczkę D... i wkurza mnie ten brak brzuszka ciążowego :-p Byłam w sobotę w klubie i mówię po 12, że idę do domu z Moim, bo w 4 miesiącu ciąży to chodzimy wcześniej spać... to mnie wyśmiali, że "Tyś widziała 4 miesiąc ciąży:-p" i nie uwierzyli, że będę miała Dzidziunia :-:)-(

Dawaj te cycule, te wage i wzrost...:-D:-D:-D Chętnie bym sie z Toba zamienila....

Do góry