reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

już jestem po wizycie.
Moje maleństwo rozwija się dobrze, ślicznie sobie leżało i machało rączka a potem wkładało ją do buzi. Ale to uparciuszek mały i nie dał się podglądnąć wiec dalej jest kangurkiem.
Moje wyniki tez nie są takie złe jak myślałam. Mam przestać brać duphaston, a dalej zażywać centrum, feminatal i magnez. No i mogę być spokojna - wszystko w najlepszym porządku i ciaza przebiega super. od 3 września moge wracać do pracy. Następną wizytę mam własnie 2 września i lekarz powiedział ,ze nic sie nie powinno do tego czasu dziać.
Jutro jak zdążę zrobię skan fotki- trochę niewyraźna ale buźkę widać.
Dziś padam na twarz, zjem rosołek, wypije soku i pójdę spać.
A jutro odbieram sokowirówke od kuriera i będe sie cieszyła domowymi sokami owocowymi. Rozkosz :-)
Dobrej nocy kochane mamusie. Jutro przeczytam jak u pozostałych maleństw bo bardzo jestem ciekawa. Śpijcie dobrze i słodko

reklama
Heeej !
Całe szczęśliwa dzisiaj jestem :) Mój kochany wrócił ! Nie wiem czy pamietacie , coś wspominałam tu o mieszkaniu ... I pomimo wielkich kosztów remontu Misiek jest na tak !!! :D

Anisen super, że po wizycie wszystko super :-):-)

Znachorko
a oglądaliście to mieszkanie o którym kiedyś rozmawiałyśmy?? :-)

już jestem po wizycie.
Moje maleństwo rozwija się dobrze, ślicznie sobie leżało i machało rączka a potem wkładało ją do buzi. Ale to uparciuszek mały i nie dał się podglądnąć wiec dalej jest kangurkiem.
Moje wyniki tez nie są takie złe jak myślałam. Mam przestać brać duphaston, a dalej zażywać centrum, feminatal i magnez. No i mogę być spokojna - wszystko w najlepszym porządku i ciaza przebiega super. od 3 września moge wracać do pracy. Następną wizytę mam własnie 2 września i lekarz powiedział ,ze nic sie nie powinno do tego czasu dziać.
A jutro odbieram sokowirówke od kuriera i będe sie cieszyła domowymi sokami owocowymi. Rozkosz :-)
Dobrej nocy kochane mamusie. Jutro przeczytam jak u pozostałych maleństw bo bardzo jestem ciekawa. Śpijcie dobrze i słodko

Super, że wszystko dobrze ! :tak:

Witam się wieczorowo :-)

Ogromnie się cieszę że dzisiejsze wizyty wypadły tak pomyślnie. Oglądałam już fotki :-D

Znachorka faktycznie masz świetny dzień :-) Bardzo się cieszę :tak:

Shingle, mam fotki wydrukowane, będę w niedziele w domu to zeskanuję (teraz siedzę u rodziców).
Też miałam zamiar iść na zwolnienie najwcześniej po sylwestrze, ale okazało się inaczej. Jeszcze 2 tygodnie zwolnienia, potem 2 tygodnie urlopu i mam nadzieje w połowi września wrócić do pracy.

badania krwi robisz co miesiąc? Bo ja miałam tylko raz na początku ciąży, i chyba będę miała raz na trzy miesiące. Nie wiem teraz tylko, czy to nie za rzadko. Miałaś jakieś złe wyniki, czy to taka stała praktyka lekarza?

Jak byłam w ciąży z synkiem to co miesiąc się robiło krew i mocz. Teraz zdaje się że się trochę pozmieniało. Ja mam kiepskie RDW (podobno wskazuje anemię). Pamiętam że 6 lat temu morfologię obserwowała moja ginka i decydowała o jakichś "wspomagaczach" ( przy porodzie nie mogłam dostać znieczulenia zewnątrzoponowego bo miałam niecałe sto tysięcy płytek, nie wspominając anemii z którą walczyłam jeszcze rok po porodzie). Postanowiłam że będę robić morfologię prywatnie ( u mnie w laboratorium kosztuje 12 zł, więc przeżyję taki wydatek :-p )

już jestem po wizycie.
Super ze z dzidzią wszystko dobrze.

Dzień dobry Śnieżynki w ten pochmurny poranek:-)

witajcie kochane lutowki.jestem tu nowa i tez na luty ponoc na18.obecnie skaczylam 12tc i jakos leci tylko zauwazylam zejestem przesadni nerwowa czy nadpobudliwa.jestem tu nowa nigdy niebylam na zadnym forum i zupelnie niepotrafie sie tu poruszac.jak dam ewentualna plame to tylko z powodu mojej ciemnoty.pozdrawiam was kobietki

Witaj kochana w naszym gronie Śnieżynek i życzę spokojnej ciąży:-)

już jestem po wizycie.

Kochana i na takie wiadomości czekamy:-) super, że wszystko jest ok:-D

Heeej !
Całe szczęśliwa dzisiaj jestem :) Mój kochany wrócił ! Nie wiem czy pamietacie , coś wspominałam tu o mieszkaniu ... I pomimo wielkich kosztów remontu Misiek jest na tak !!! :D

Super, że Twój mężczyzna jest już z Tobą no i, że jest na tak z tym mieszkaniem:-)

Ja mam dziś zakręcony dzień...muszę jechać złożyć wniosek o dowód, potem pojechać złożyć wniosek o paszport, odebrać wyniki badań (jak będą), potem do rodziców, bo dziś wracają z urlopu, a potem do ginka:-)

Jak tam Wasze samopoczucie Śnieżynki???

witajcie kochane lutowki.jestem tu nowa i tez na luty ponoc na18.obecnie skaczylam 12tc i jakos leci tylko zauwazylam zejestem przesadni nerwowa czy nadpobudliwa.jestem tu nowa nigdy niebylam na zadnym forum i zupelnie niepotrafie sie tu poruszac.jak dam ewentualna plame to tylko z powodu mojej ciemnoty.pozdrawiam was kobietki
Witaj nowa mamusiu i spokojnej ciąży.

reklama
Dzień dobry Śnieżynki w ten pochmurny poranek:-)

Witaj kochana w naszym gronie Śnieżynek i życzę spokojnej ciąży:-)

Kochana i na takie wiadomości czekamy:-) super, że wszystko jest ok:-D

Super, że Twój mężczyzna jest już z Tobą no i, że jest na tak z tym mieszkaniem:-)

Ja mam dziś zakręcony dzień...muszę jechać złożyć wniosek o dowód, potem pojechać złożyć wniosek o paszport, odebrać wyniki badań (jak będą), potem do rodziców, bo dziś wracają z urlopu, a potem do ginka:-)

Jak tam Wasze samopoczucie Śnieżynki???
Trzymam za Was kciuki tylko spokojnie z tymi wszytskimi sprawami.

Do góry