reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
hehehehhehehehhehehehehehhe dobreeeeeeeeeeee
a przepraszam...o czym Ty z nią gadasz????

no wiesz normalnie w koncu to moja kumpelka...jak jej minoł dzień czy ją cos nie swędzi czy chce do fryzjera, jak jej było czy jest zadowolona itp no wiesz babskie gadanie i tematy...

A ty nie wiesz, ze można używać lusterka???

tak ale wiesz tak lubimy wiesz oko w oko wargi w wargi.....

no wiesz normalnie w koncu to moja kumpelka...jak jej minoł dzień czy ją cos nie swędzi czy chce do fryzjera, jak jej było czy jest zadowolona itp no wiesz babskie gadanie i tematy...

tak ale wiesz tak lubimy wiesz oko w oko wargi w wargi.....

eee, to ty chyba jakimś joginem jesteś jak Ci się to udaje

Dziendobry wszystkim brzusiolkom...well dziendobry powiedzmy albo dobrywieczor:pjuz sie zgubic mozna w tych strefach czasowych...jak wam dzionek mija na gadanku o "kuponach" i goleniu i strzyzeniu????:pniezle sie ubawilam czytajac te wasze posty...bardzo zajmujae:tak:

gorzej być od c***-c***.... :-p
też zmykam, dzisiaj spokój, bo Rechotek nie może zaspać do pracy... a ja wezmę się do..tak!!zgadłyście!!do mgr :-p
miłego wieczorku bez żadnych dolegliwości, buziaczki!!

reklama
rechot1sb nie no, ja aż taka skorbiona nie jestem. Ale naprawde z nią gadasz? Łee, moja wyobraźnia działa! Masakra!!!! :-):-) Zaraz się posikam!!

Tygrynka, nie zostawiaj nas! My tu zginiemy bez Ciebie! :-):-)

Do góry