Przynajmniej kondycję będę miała! Kij z wyborami, ale te mięśnie!Zrobimy Ci darmową kampanię każda w swoim mieście z koszulką z Twoim imieniem i nazwiskiem będzie zapierniczaćTylko hasło Ci potrzebne
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przynajmniej kondycję będę miała! Kij z wyborami, ale te mięśnie!Zrobimy Ci darmową kampanię każda w swoim mieście z koszulką z Twoim imieniem i nazwiskiem będzie zapierniczaćTylko hasło Ci potrzebne
![]()
Ale Super! A macie to na jakiś czas taką umowę terminową czy cos takiego?My odstępnego nie płacimy, bo to od Mieszkaniówki bezpośrednio! 7,5zł za m2, metrów jest niecałe 80 (dokładnie 78,coś tam hehe).
Ja będę głosować i wszystkich w okolicy nakłonie by głosowali na Ciebie więc do dziełaPowinnam się przygotować? Zrobić bilbordy? Plakaty? hehe! Muszę pomyśleć nad hasłem wyborczym!
Musisz się przyzwyczaić, że my mamy trochę nie teges w głowach hehe, tzn ja mówię w tym momencie o sobie żeby nie było! :-)O co chodzi z tą prezydentówną bo ja nie ten teges?![]()
Rehot1sb masz racje!
Czas coś wszamać! Hehe...
" nie owijamy gówna w papierek" dobre dobre..bo polskieOk. regulamin jest super:
Będę sławna! ! !
Hasło: "byle do porodu!"