reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

O Boże pomidorki o taak!! Wczoraj 4 pomidory...OSTATNIE zjadłam a że sklepy już zamknięte to nie miałam z czym sobie papu zrobić bo serek zdążyłam zjeść na śniadanie, ogórki popołudniu na sucho a kiełbasa jest fuj, ble, fe:)
W styczniu...ojeej trzymaj się szybko zleci do stycznia zobaczysz:* Ja miałam taki okres, że prawie cały rok musiałam czekać na swojego...i się doczekałam:) Ale to już dawno było:)

reklama
Jesteście boskie dziewczyny :)
przespałam sie odrobine, zrobiłam fasolke z warzywami w pomidorowym sosie i mam ochote na cos dobrego ale innego. Kurcze nie moge isc na razie do sklepu bo w ciągu 2 godzin maja przyjsc robotnicy pomalować to co zagipsowali. rany 4 dzien sie z tym paprają. Ale zaraz zrobie sobie kawy inki z mlekiem, zabiore na taras fotel i pójde sie wylegiwać do sloneczka. potem przyjdzie dziewczyna na korepetycje to nie wyjde przez jakies 2 godziny.

Mmm dzięki tym kupom mam jeszcze większą ochotę na jedzenie !!! :-D:-D:-):-):-):-)

A te zamiast mnie pocieszyć to mi jeszcze mówią co jadły ?!?!?! normalnie Auschwitz :-p! hahaha:-D:-D

Ej frytusie... ja chce frytunie, frytusiusiusie <serduszka>
picprodukty14kz.jpg

Proszę bardzo :-D

W styczniu...ojeej trzymaj się szybko zleci do stycznia zobaczysz:* Ja miałam taki okres, że prawie cały rok musiałam czekać na swojego...i się doczekałam:) Ale to już dawno było:)
Oj to widzę, że też wytrwała jesteś :tak: mnie to częściej będzie czekac bo mój to marynarz ale cóż podobno do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić a tu z Wami wszystkimi na pewno mi czas zleci :tak::tak::tak::tak:

kaasiorek84 i jak tam pobyt w wc? Było miło?:)
Anisen a z czego udzielasz korepetycji?
Bosz...czuję że zaraz mnie wezmą nerwy...zaczyna się popołudnie jeny czy te hormony muszą aż tak szaleć?

To ja sie powtórze, że i tak macie SUPER EXTRA ZAJEBISCIE!
Mój chłop wróci dopiero w styczniu :-(

Julisia to i tak masz dobrze że o 19 kończycie mój jak jest o 21 w domu to jest dorbrze...o tej porze dopiero rozpoczynamy dzień :D

no to mój mąż wrócił wczoraj/dzisiaj do domu dopiero ok 2 w nocy, ale ja marudzę czemu mnie tak długo przetrzymała ja już o 16 mogłam do domciu pojechać:baffled:

reklama
Nikt lepiej tego by nie ujął! Z tym hasłem można świat podbijać!
No i juz masz swoje hasło reklamowe!:-D

Mniam...:-D
Laski, nic w pracy dziś nie zrobiłam.... Jutro tez jest dzień, prawda? Hehe

Ide do Sis na kawę! Będę później! Buziaki!
Jasne a co będziesz się przepracowywać trzeba się oszczędzać;-):-D Prześlij troche zapachu tej kawki;-):-)

Do góry