reklama
Grab sobie grab....ale i tak muszę fotke do dowodu cyknąć:-(
jejku koleś jest napalony na naszą żabkę, chyba ją weźmie buuuuu:-(

A niech bierze... ja w czerwcu oddałam w obce ręce swoją piękną czerwoną strzałę... i kupiliśmy rodzinne autko i tez jest fajne
Tygryna męża ma??? Zadzwoni jutro do urzędu i zapyta czy można to trochę zaocznie załatwić - tj mąż druczek przyniesie do domku Tygrynka wypełni ślicznie i mąż zaniesie - koniecznie zapytać się czy można meża z upoważnieniem wysłać - czy musi być upoważnienie notarialne. Generalnie przedstawić tę TRUDNĄ SYTUACJĘ i powiedzieć pani z Urzędu cóż Ci grozi ze strony mafii jak się nie zastosujesz do zakazu leżenia....
A ostatecznie możesz posłużyć się starym dowodem i AKTEM MAŁŻEŃSTWA....
Tylko kurcze nigdzie już nie łaź bo (uwaga robię bardzo bardzo groźna minę) sama się prosisz o coś niedobrego!!!
no właśnie notariusz kazał zmienić dowód, bo podobno po 3 miesiącach traci na ważności!! a może mafię lodóweczek na niego poślę...

Grab sobie grab....
A niech bierze... ja w czerwcu oddałam w obce ręce swoją piękną czerwoną strzałę... i kupiliśmy rodzinne autko i tez jest fajne![]()
pierwszą część wypowiedzi pominę...

a co do drugiej - a co to za strzała była??a co macie teraz?? bo my nadal się zastanawiamy co chcemy...
Miałam mazdunię MX3 - piękną cudowną i w ogóle...pierwszą część wypowiedzi pominę...
a co do drugiej - a co to za strzała była??a co macie teraz?? bo my nadal się zastanawiamy co chcemy...
Teraz mamy passata kombi z fajnym wyposażeniem i mimo że uwielbiałam mazdunie to w tym aucie komfort jest nieporównywalny....
Anisen
kochamy Cię mocno
Dziewczyny udusze moja teściową choc jest za granicą. Zamorduje, poćwiartuje, zakpie a potem dam psom
. Będziecie mnie odwiedzać na państwowym wikcie.
wsciekłam sie tak ze mnie nosi. Wystrczyła godzinna romozw meza z mamusia i całe moje przekonywania, tłumaczenia poszły sie paść. Oczywiscie usłyszałam ze zapeszam, bo mam 3 pajacyki dla kingi, ze nie powinnam nikomu pokazywać zdjec Kingusi a na koniec ze jestem nieodpowiedzialna bo kupuje juz ubranka i przez to Kindze stanie sie krzywda. Pobeczałam sie - teraz, jak juz poszedł. no i ze wyprawke kupimy jak sie dziecko urodzi. Trafia mnie. Kiedy jak sie dziecko urodzi???? miałam zamiar mu powioedziec ok, to kup mi całą zgrzewke papieru toaletowego bo te 4 dni z malenka trzeba będzie ja w cos owijać.
Jak jeszcze będe musuiała chować ubranka przed własnym męzem to sie zastrzele. Niech tą teściową ...

wsciekłam sie tak ze mnie nosi. Wystrczyła godzinna romozw meza z mamusia i całe moje przekonywania, tłumaczenia poszły sie paść. Oczywiscie usłyszałam ze zapeszam, bo mam 3 pajacyki dla kingi, ze nie powinnam nikomu pokazywać zdjec Kingusi a na koniec ze jestem nieodpowiedzialna bo kupuje juz ubranka i przez to Kindze stanie sie krzywda. Pobeczałam sie - teraz, jak juz poszedł. no i ze wyprawke kupimy jak sie dziecko urodzi. Trafia mnie. Kiedy jak sie dziecko urodzi???? miałam zamiar mu powioedziec ok, to kup mi całą zgrzewke papieru toaletowego bo te 4 dni z malenka trzeba będzie ja w cos owijać.
Jak jeszcze będe musuiała chować ubranka przed własnym męzem to sie zastrzele. Niech tą teściową ...
Miałam mazdunię MX3 - piękną cudowną i w ogóle...
Teraz mamy passata kombi z fajnym wyposażeniem i mimo że uwielbiałam mazdunie to w tym aucie komfort jest nieporównywalny....
mmm mazda mx3, fajniutko

a kombi używane czy nówka? a jaki silnik? a na co? a ile pali? a ile koni? rocznik? a co to znaczy fajne wyposażenie? no i najważniejsze - jaki kolor???

Dziewczyny udusze moja teściową choc jest za granicą. Zamorduje, poćwiartuje, zakpie a potem dam psom. Będziecie mnie odwiedzać na państwowym wikcie.
Jak jeszcze będe musuiała chować ubranka przed własnym męzem to sie zastrzele. Niech tą teściową ...[/QUOTE
ANISEN - JUZ SIE POWTARZAM ALE JEST COS CO KAZDA ZNADOBRA TESCIOWA TO MARTWA TESCIOWA
![]()
![]()
AAAAAAAAAA powiedz mu żeby się palnął w łepek i ogarnął trochę bo nie żyjecie w średniowieczu.....Dziewczyny udusze moja teściową choc jest za granicą. Zamorduje, poćwiartuje, zakpie a potem dam psom. Będziecie mnie odwiedzać na państwowym wikcie.
Hahaha Tygrynkammm mazda mx3, fajniutko
a kombi używane czy nówka? a jaki silnik? a na co? a ile pali? a ile koni? rocznik? a co to znaczy fajne wyposażenie? no i najważniejsze - jaki kolor???![]()
Używane, 1,9 TDI, pali w cyklu mieszanym koło 8l/100km, 130KM, 2203, napęd na cztery koła, fotele recaro (skóra +alkantara), nawigacja, grzane fotele (przód i tył) klimatronik, pełna elektryka, czarny jest
reklama
AAAAAAAAAA powiedz mu żeby się palnął w łepek i ogarnął trochę bo nie żyjecie w średniowieczu.....
Hahaha Tygrynka))
Używane, 1,9 TDI, pali w cyklu mieszanym koło 8l/100km, 130KM, 2203, napęd na cztery koła, fotele recaro (skóra +alkantara), nawigacja, grzane fotele (przód i tył) klimatronik, pełna elektryka, czarny jestniepozorny z zewnątrz (bo mi się ogólnie te passaty nie podobają) aaale środeczek wypas
na allegro jest ich mnóstwo i jest z czego wybierać
)
to o cenę już nie pytam

my to pewnie jakąś "biedniejszą" wersję kombiaka znajdziemy, ale może kiedyś...

ale napęd na cztery koła..ahhhhhhhh