reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Tygryna męża ma??? Zadzwoni jutro do urzędu i zapyta czy można to trochę zaocznie załatwić - tj mąż druczek przyniesie do domku Tygrynka wypełni ślicznie i mąż zaniesie - koniecznie zapytać się czy można meża z upoważnieniem wysłać - czy musi być upoważnienie notarialne. Generalnie przedstawić tę TRUDNĄ SYTUACJĘ i powiedzieć pani z Urzędu cóż Ci grozi ze strony mafii jak się nie zastosujesz do zakazu leżenia....

A ostatecznie możesz posłużyć się starym dowodem i AKTEM MAŁŻEŃSTWA....

Tylko kurcze nigdzie już nie łaź bo (uwaga robię bardzo bardzo groźna minę) sama się prosisz o coś niedobrego!!!

no właśnie notariusz kazał zmienić dowód, bo podobno po 3 miesiącach traci na ważności!! a może mafię lodóweczek na niego poślę...:oo2:

pierwszą część wypowiedzi pominę...:sorry:
a co do drugiej - a co to za strzała była??a co macie teraz?? bo my nadal się zastanawiamy co chcemy...
Miałam mazdunię MX3 - piękną cudowną i w ogóle...
Teraz mamy passata kombi z fajnym wyposażeniem i mimo że uwielbiałam mazdunie to w tym aucie komfort jest nieporównywalny....

Dziewczyny udusze moja teściową choc jest za granicą. Zamorduje, poćwiartuje, zakpie a potem dam psom :wściekła/y:. Będziecie mnie odwiedzać na państwowym wikcie.
wsciekłam sie tak ze mnie nosi. Wystrczyła godzinna romozw meza z mamusia i całe moje przekonywania, tłumaczenia poszły sie paść. Oczywiscie usłyszałam ze zapeszam, bo mam 3 pajacyki dla kingi, ze nie powinnam nikomu pokazywać zdjec Kingusi a na koniec ze jestem nieodpowiedzialna bo kupuje juz ubranka i przez to Kindze stanie sie krzywda. Pobeczałam sie - teraz, jak juz poszedł. no i ze wyprawke kupimy jak sie dziecko urodzi. Trafia mnie. Kiedy jak sie dziecko urodzi???? miałam zamiar mu powioedziec ok, to kup mi całą zgrzewke papieru toaletowego bo te 4 dni z malenka trzeba będzie ja w cos owijać.
Jak jeszcze będe musuiała chować ubranka przed własnym męzem to sie zastrzele. Niech tą teściową ...

Miałam mazdunię MX3 - piękną cudowną i w ogóle...
Teraz mamy passata kombi z fajnym wyposażeniem i mimo że uwielbiałam mazdunie to w tym aucie komfort jest nieporównywalny....

mmm mazda mx3, fajniutko:tak:
a kombi używane czy nówka? a jaki silnik? a na co? a ile pali? a ile koni? rocznik? a co to znaczy fajne wyposażenie? no i najważniejsze - jaki kolor???:-D

Dziewczyny udusze moja teściową choc jest za granicą. Zamorduje, poćwiartuje, zakpie a potem dam psom :wściekła/y:. Będziecie mnie odwiedzać na państwowym wikcie.
wsciekłam sie tak ze mnie nosi. Wystrczyła godzinna romozw meza z mamusia i całe moje przekonywania, tłumaczenia poszły sie paść. Oczywiscie usłyszałam ze zapeszam, bo mam 3 pajacyki dla kingi, ze nie powinnam nikomu pokazywać zdjec Kingusi a na koniec ze jestem nieodpowiedzialna bo kupuje juz ubranka i przez to Kindze stanie sie krzywda. Pobeczałam sie - teraz, jak juz poszedł. no i ze wyprawke kupimy jak sie dziecko urodzi. Trafia mnie. Kiedy jak sie dziecko urodzi???? miałam zamiar mu powioedziec ok, to kup mi całą zgrzewke papieru toaletowego bo te 4 dni z malenka trzeba będzie ja w cos owijać.
Jak jeszcze będe musuiała chować ubranka przed własnym męzem to sie zastrzele. Niech tą teściową ...[/QUOTE
ANISEN - JUZ SIE POWTARZAM ALE JEST COS CO KAZDA ZNA DOBRA TESCIOWA TO MARTWA TESCIOWA

Jak jeszcze będe musuiała chować ubranka przed własnym męzem to sie zastrzele. Niech tą teściową ...
AAAAAAAAAA powiedz mu żeby się palnął w łepek i ogarnął trochę bo nie żyjecie w średniowieczu.....
mmm mazda mx3, fajniutko:tak:
a kombi używane czy nówka? a jaki silnik? a na co? a ile pali? a ile koni? rocznik? a co to znaczy fajne wyposażenie? no i najważniejsze - jaki kolor???:-D
Hahaha Tygrynka :)))

Używane, 1,9 TDI, pali w cyklu mieszanym koło 8l/100km, 130KM, 2203, napęd na cztery koła, fotele recaro (skóra +alkantara), nawigacja, grzane fotele (przód i tył) klimatronik, pełna elektryka, czarny jest :) niepozorny z zewnątrz (bo mi się ogólnie te passaty nie podobają) aaale środeczek wypas :D na allegro jest ich mnóstwo i jest z czego wybierać :))

reklama
AAAAAAAAAA powiedz mu żeby się palnął w łepek i ogarnął trochę bo nie żyjecie w średniowieczu.....

Hahaha Tygrynka :)))

Używane, 1,9 TDI, pali w cyklu mieszanym koło 8l/100km, 130KM, 2203, napęd na cztery koła, fotele recaro (skóra +alkantara), nawigacja, grzane fotele (przód i tył) klimatronik, pełna elektryka, czarny jest :) niepozorny z zewnątrz (bo mi się ogólnie te passaty nie podobają) aaale środeczek wypas :D na allegro jest ich mnóstwo i jest z czego wybierać :))

to o cenę już nie pytam:-p
my to pewnie jakąś "biedniejszą" wersję kombiaka znajdziemy, ale może kiedyś...:tak::-D
ale napęd na cztery koła..ahhhhhhhh:sorry::sorry::sorry: (ta minka to niby sorry ale mi bardziej rozmarzenie przypomina:-D)

Do góry