reklama
agaB
Fanka BB :)
Witam waszystkie KULECZKI poranna pora .
Wlasnie mialam pobudke - moja Milus solidnie zglodniala i musialam wstac zeby sie najesc , ale ide znowu spac . Zycze milago poranka
Ps - nie wierze jestem pierwsza???
TAK jesteś pierwsza

Dzień dobry Śnieżynki dziś mam wizytę i oczywiście pół nocy nie śpię z tej okazji...no ale mam nadzieję,że będzie wszystko Ok i z uśmiechem na ustach w drodze powrotnej będę machać do naszych uroczych brzuchatek łodzianek

wszystkim przyszłym mamusiom życzę miłego dnia noooo i DUŻO słoneczka

Cześć Śnieżynki !
Nie ma mnie na forum od kilku dni, bo mam małe zawirowania rodzinno-finansowe i nie mam przez to wcale czasu.
Ale wpadłam napisać, że u mnie i Filipka poza tym wszystko ok.
Pozdrawiam Was serdecznie
Buziiiiiii :-)
Nie ma mnie na forum od kilku dni, bo mam małe zawirowania rodzinno-finansowe i nie mam przez to wcale czasu.
Ale wpadłam napisać, że u mnie i Filipka poza tym wszystko ok.
Pozdrawiam Was serdecznie
Buziiiiiii :-)
czesc dziewczynki,
kurcze nie bylo mmnie tu caly weekend i jestem zalamana...w zyciu nie nadrobie tego co napisalyscie
mam nadzieje, ze wszystko ok, ze dobrze sie czujecie
my wczoraj bylismy caly dzien u moich rodzicow, widzielismy sie z moim bratankiem malutkim (6 tyg)
boski
ale jak zaczynal plakac, to mi serce pekalo
jak ja sobie ze swoim synkiem poradze?
a w nocy mialam okropny sen
ze na zwyklym, kontrolnym usg lekarz powiedzial, ze moj synek nie zyje i wywolaja mi porod...ublagalam go, zeby jeszcze raz mnie zbadal, ze to niemozliwe...ze czu;lam ruchy....a on na to, ze maly nie zyje od kilku tyg
dziewczyny obudzilam sie o 1 w nocy i wylam jak bobr...M nie mogl mnie uspokoic....
i do rana czekalam na kopniaczki synka...malo nie osiwialam...ale teraz czuje...ale przygnebienie po tym snie ciagle pozostalo
:-(
kurcze nie bylo mmnie tu caly weekend i jestem zalamana...w zyciu nie nadrobie tego co napisalyscie
my wczoraj bylismy caly dzien u moich rodzicow, widzielismy sie z moim bratankiem malutkim (6 tyg)

a w nocy mialam okropny sen
KALINA nie denerwuj sie , wiem co czulas bo jakis czas temu tez miaam podobny koszmar , tez wylam jak bobr i tez nie moglam spac dopoki nie poczulam kopniaczkow . Mozemy sie pocieszyc ze w snach jest podobno na dwrot niz na jawie . Glowa do gory to zly sen ale TYLKO SEN...czesc dziewczynki,
my wczoraj bylismy caly dzien u moich rodzicow, widzielismy sie z moim bratankiem malutkim (6 tyg)boski
ale jak zaczynal plakac, to mi serce pekalo
jak ja sobie ze swoim synkiem poradze?
a w nocy mialam okropny senze na zwyklym, kontrolnym usg lekarz powiedzial, ze moj synek nie zyje i wywolaja mi porod...ublagalam go, zeby jeszcze raz mnie zbadal, ze to niemozliwe...ze czu;lam ruchy....a on na to, ze maly nie zyje od kilku tyg
dziewczyny obudzilam sie o 1 w nocy i wylam jak bobr...M nie mogl mnie uspokoic....
i do rana czekalam na kopniaczki synka...malo nie osiwialam...ale teraz czuje...ale przygnebienie po tym snie ciagle pozostalo
:-(
AGAB 3mam kciuki za wizyte , czekam na relacje
zabeczka
Fanka BB :)
Dzien Dobry brzuchatki:-)
AgaB trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte
Kalinko ja tez mam takie okropnr sny, ze z moim maluszkiem cos nie tak, wiec wiem jak sie czujesz
Ale ja w sny nie wierze dlatego szybko sie uspokajam jak sie budze
:-)
A propo snow, czy tez macie te sny bardziej realistyczne teraz niz przed ciaza?Bo ja normalnie czasem budze sie zmeczona przez sen
Jakas masakra, juz wolalabym wcale nie snic
Milego dnia dziewczynki;-)
AgaB trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte

Kalinko ja tez mam takie okropnr sny, ze z moim maluszkiem cos nie tak, wiec wiem jak sie czujesz

A propo snow, czy tez macie te sny bardziej realistyczne teraz niz przed ciaza?Bo ja normalnie czasem budze sie zmeczona przez sen

Milego dnia dziewczynki;-)
reklama