reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
a mi już zostało 96 dni do 3 lutego:-) z Grzeskiem z tej okzaji zjedliśmy frytki i wypiliśmy pepsi:-)ja sobie dodałam drugi suwaczek ,żeby nie przegapić studniówki![]()
Julisia
Fanka BB :)
ja sobie dodałam drugi suwaczek ,żeby nie przegapić studniówki![]()
a mi już zostało 96 dni do 3 lutego:-) z Grzeskiem z tej okzaji zjedliśmy frytki i wypiliśmy pepsi:-)
my juz studniówkę miałyśmy a teraz to już tylko 95 dni!!!

Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dziewczynki, ja jadę do taty, do zobaczenia w poniedziałek:-):-):-)
To do poniedziałku kochana

Rechot super fotka i fajowsko wyglądałaś:-)
Muszę się pochwalić, że ciasto wyszło mi pięknie pachnące i ładne wizualnie, ale niestety narazie nie mogę go spróbować, bo muszę poczekać, aż wystygnie

Kochane muszę się pochwalić, że humorek mi się mega poprawił, bo przyszedł do mnie komplecik (dresik) z Sówką, który zamówiłam na allegro dla Bartusia za całe 23,00zł:-) chwaliłam się już linkiem na odpowiednim wątku;-)
Dziewczyny już jestem moderatorem, ale jeszcze nie wiem dokładnie co z tym wątkiem zamkniętym, ale jak sie dowiem dam Wam znać, ale to już chyba długo nie potrwa

patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
To czekam na relację z ciasta;-):-) Oooo to nam się koniecznie pochwal dresikiem;-):-)to super wiemy już do kogo się zwracać;-):-)To do poniedziałku kochana
Rechot super fotka i fajowsko wyglądałaś:-)
Muszę się pochwalić, że ciasto wyszło mi pięknie pachnące i ładne wizualnie, ale niestety narazie nie mogę go spróbować, bo muszę poczekać, aż wystygnie
Kochane muszę się pochwalić, że humorek mi się mega poprawił, bo przyszedł do mnie komplecik (dresik) z Sówką, który zamówiłam na allegro dla Bartusia za całe 23,00zł:-) chwaliłam się już linkiem na odpowiednim wątku;-)
Dziewczyny już jestem moderatorem, ale jeszcze nie wiem dokładnie co z tym wątkiem zamkniętym, ale jak sie dowiem dam Wam znać, ale to już chyba długo nie potrwa![]()
alexandriaa
Fanka BB :)
ja sobie dodałam drugi suwaczek ,żeby nie przegapić studniówki![]()
A ja pomałpowałam po Tobie i też dodałam sobie suwaczek żeby nie przegapić studniówki i co??? i ją przegapiłam :-) no cóż chyba dzisiaj będzie trzeba poświętować troszkę

reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Hej Gwiazdki:0
ja na sekundke powiedziec Wam ze tęsknie.
U mnie dzis lepiej, napisze wieczorem jak zainstaluje nowa klawiaturke i bede mogła pisać z łózeczka.
napisze tu moge??
W Lidlu są śliczne body niemowlęce- 14 zł za 2 sztuki. Ja nie mam Lidla w NT ale mama mi kupiła 4 sztuki, a jeszcze ma isc do innego w krośnie i kupic jeszcze 2.
wielkie buziaki. Znikam, ale bede ok 19:-)
ja na sekundke powiedziec Wam ze tęsknie.
U mnie dzis lepiej, napisze wieczorem jak zainstaluje nowa klawiaturke i bede mogła pisać z łózeczka.
napisze tu moge??
W Lidlu są śliczne body niemowlęce- 14 zł za 2 sztuki. Ja nie mam Lidla w NT ale mama mi kupiła 4 sztuki, a jeszcze ma isc do innego w krośnie i kupic jeszcze 2.
wielkie buziaki. Znikam, ale bede ok 19:-)