reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Rechotku wyglądałaś zajebiści ! Może to właśnie dzięki kreacji Ch*j wie jakiej marki za 16 zł :-D

A ja jutro mam 100 dni do końca ciąży - chyba muszę to opić - może Colą ?

reklama
Dziewczynki, ja jadę do taty, do zobaczenia w poniedziałek:-):-):-)

To do poniedziałku kochana:-D

Rechot super fotka i fajowsko wyglądałaś:-)

Muszę się pochwalić, że ciasto wyszło mi pięknie pachnące i ładne wizualnie, ale niestety narazie nie mogę go spróbować, bo muszę poczekać, aż wystygnie:-p:szok:

Kochane muszę się pochwalić, że humorek mi się mega poprawił, bo przyszedł do mnie komplecik (dresik) z Sówką, który zamówiłam na allegro dla Bartusia za całe 23,00zł:-) chwaliłam się już linkiem na odpowiednim wątku;-)

Dziewczyny już jestem moderatorem, ale jeszcze nie wiem dokładnie co z tym wątkiem zamkniętym, ale jak sie dowiem dam Wam znać, ale to już chyba długo nie potrwa:-D

To do poniedziałku kochana:-D

Rechot super fotka i fajowsko wyglądałaś:-)

Muszę się pochwalić, że ciasto wyszło mi pięknie pachnące i ładne wizualnie, ale niestety narazie nie mogę go spróbować, bo muszę poczekać, aż wystygnie:-p:szok:

Kochane muszę się pochwalić, że humorek mi się mega poprawił, bo przyszedł do mnie komplecik (dresik) z Sówką, który zamówiłam na allegro dla Bartusia za całe 23,00zł:-) chwaliłam się już linkiem na odpowiednim wątku;-)

Dziewczyny już jestem moderatorem, ale jeszcze nie wiem dokładnie co z tym wątkiem zamkniętym, ale jak sie dowiem dam Wam znać, ale to już chyba długo nie potrwa:-D
To czekam na relację z ciasta;-):-) Oooo to nam się koniecznie pochwal dresikiem;-):-)to super wiemy już do kogo się zwracać;-):-)

reklama
Hej Gwiazdki:0
ja na sekundke powiedziec Wam ze tęsknie.
U mnie dzis lepiej, napisze wieczorem jak zainstaluje nowa klawiaturke i bede mogła pisać z łózeczka.

napisze tu moge??
W Lidlu są śliczne body niemowlęce- 14 zł za 2 sztuki. Ja nie mam Lidla w NT ale mama mi kupiła 4 sztuki, a jeszcze ma isc do innego w krośnie i kupic jeszcze 2.
wielkie buziaki. Znikam, ale bede ok 19:-)

Do góry