reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Nie spij, tylko porozmawiaj z nami! :)))

Wlasnie buszuje po tej stronce:))))

Postanowiłam wziąć sie za coś. Sprzątam i wiję gniazdo;-) A raczej dziuplę, bo metraż mamy wręcz porażający (jak dołożymy łózeczko i wózek, to trzeba będzie chyba wynieść jakiś mebel - telewizor na pewno;-)).

Kurczę a ja narzekałam, że nie wiem, jaki wózek wybrać. Wy "podwójne" Mamuśki to dopiero macie zagwozdkę. Trzymam kciuki. Jak na coś wpadnę w internecie, to wkleję linka w temacie zakupy.

Rzeczywiscie kolor nie bardzo ale wozeczki spoko tylko ciekawe jak w praktyce sie spisuja . Ale masz zamiar dokupic gondole bo nie wiem? Ide cos wszamac bo glodne jestesmy a ja dalej w wyrze leze
Tak tak, gondole beda dokupione, montuje je sie zamiast spacerowki,
A kolory to jakis weselszy wybierzemy, pewnie sie skonczy na czerwonym...

Postanowiłam wziąć sie za coś. Sprzątam i wiję gniazdo;-) A raczej dziuplę, bo metraż mamy wręcz porażający (jak dołożymy łózeczko i wózek, to trzeba będzie chyba wynieść jakiś mebel - telewizor na pewno;-)).

Kurczę a ja narzekałam, że nie wiem, jaki wózek wybrać. Wy "podwójne" Mamuśki to dopiero macie zagwozdkę. Trzymam kciuki. Jak na coś wpadnę w internecie, to wkleję linka w temacie zakupy.

Dzieki za wszelka pomoc i porady, jak widzicie jestem w kropce...
Idz kochana wic to gniazdo, ja zabieram sie za pieczenie karpatki.. M zamowil i nie mam wyjscia, musz piec:)) Mam tylko nadzieje,z e tym razem ciacho wyjdzie...:))

Ten pierwszy ma trochę małe podnóżki i dzieciaczkom może być niewygodnie. Tak myślę:zawstydzona/y:

A w tym drugim sa pompowane koła. Czyli jest stabilniejszy ale cięższy. Kolory faktycznie smutne.
Tez mnie to zastanawia z tym podnozkiem, i ja tez obstaje za tym z pompowanymi kolami, ale zeby tak na 100 % to nie...
Czekam moze AgaB jeszcze mi cos podpowie...

Dobra laski.. zmykam do kuchni.
Milego popoludnia!

Hej Lodóweczki!

Mocno Was osttanio zaniedbuje-rzadko tu zagladam i wogole prawie nie pisze. Wybaczcie, ale mam maly mlyn w domu. W zeszlym tygodniu dostalismy nowe meble i maz zaczal rozkrecac te stare no i przy tym pierdoła jedna spuscil sobie wieczorem szafke na stope. No i efekt taki, ze w czwartek od samego rana jezdzilismy po lekarzach, bo to potrzebne skierowanie, to kolejka, to juz nie przyjmuja i wreszcie po kilku godzinach przyjal go chirurg i ma skrecony (czy cos takiego) i silnie stluczony palec u nogi. Mial go nastawiany pod znieczuleniem, bo bez sie nie dalo i zalozyli mu gips, a ja mam urwanie glowy przez to bo teraz nie dosc ze on mi w niczym nie moze pomoc, choc sie stara, to jeszcze ja musze zalatwiac sprawy za niego, bo nie moze jezdzic autem :-(
Do tego moj nawał korepetycji i uczelnia w ten weekend :sorry:No i twardo walczymy z wyposazeniem naszego mieszkanka do konca. Na razie mamy nowe meble, telewizor i odtwarzacz DVD. Czekamy, az jutro przywioza, stol do kuchni z krzeslami i ławę do pokoju oraz narożnik. A wszedzie musialam ja prowadzic samochod i podawac mu jeszcze kule :eek: No dom wariatow, a ja w tym wszystkim z coraz mniejszymi zasobami sil i checi :-( Ehhhh.... Moze dam rade jakos. Choc wiekszosc spraw sie zbliza powoli do zakonczenia.

Pozdrówki dla Was wszystkich i buziaczki w brzuszki dla Fasolek :-)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny ja dopiero obiadek zjadłam i normalnie mózg mi wyparował na ćwiczeniach od 8 do 16:baffled::baffled::baffled: Jutro Was ponadrabiam idę odpoczywać przytulać się do małża i jakiś film sobie zapodamy bo nie mam na nic siły:-( Miłego wieczorka Wam życzę;-) i spokojnej nocy papapa:laugh2:

a mój mąż wrócił z uczelni i od progu rzucił hasło: robimy rogale marcińskie:-) I siedzimy sobie w kuchni spędzając miłe chwile i wyżeramy nadzienie;-) Nie wiem, dlaczego, ale najlepiej spędzamy czas, gdy coś razem ROBIMY a nie np. oglądamy film czy coś. To zmykam i uśmiecham się z makiem między zębami:-)

a ja pozdrawiam Was od teściów, jestem tu sama (bez męża) i jest mi bardzo dobrze - grzeję się pod kocykiem, mam donoszoną herbatkę i makowiec (Aninaka odśmiecham się z makiem między zębami:-D) i w ogóle mi rozkosznie:-D
trzymajcie się ciepło w tą senną (przynajmniej u mnie:tak:) niedzielę:tak:

ale pustki dziś na forum:szok:

a ja znowu chora:no: katar, gardło, kaszel i wiecznie zmęczona(ale to norma)

poczytałam Was troszkę i uciekam pod kolderkę:tak:

reklama
Witam Śnieżynki w tę pogodną (na Mazowszu) niedzielę. Tak samo, jak Tygrynka ja również zawitałam do teściów i nie powiem z racji ciąży mam warunki, jak w hotelu 5*:-) Niestety wszystko co dobre szybko się kończy i za godzinkę zbieramy się z M do domu. Nie wiem czy Wy też tak macie ale ostatnio coraz częściej podczas jazdy samochodem jęczę żeby zwolnić. Jakiś taki lęk przed jazdą mi się załączył:-:)wściekła/y:
mamoA i agaB zazdroszczę Wam troszkę podwójnego szczęścia:tak: Moja prababcia miała trzy razy bliźnięta i miałam cichą nadzieję na dwa maluchy...Na razie Was opuszczam, zajrzę jeszcze, jak tylko dojadę do domu. papa

Do góry